Nederland, Amsterdam25 januari 2021, door Anna Sophie Wellink

Bazooka: nieuw restaurant in de oude kauwgomballenfabriek, Amsterdam Oost

Nederland, Amsterdam, 25 januari 2021, door Anna Sophie Wellink

Bazooka: nieuw restaurant in de oude kauwgomballenfabriek, Amsterdam Oost

Je kent ze wel toch? De mensen achter House off Watt. Die toffe om-fiets-plek in Amsterdam Oost waar je andere luitjes kunt ontmoeten, kunt flexwerken, borrelen en ook je kroost kan er (heerlijk!) spelen. Well, die mensen hebben er een tweede zaak bij. Nu? Ja nu. Hulde.

 

Ondernemen zit nu eenmal in de aard van deze mensen. Ze willen dóór. Zodoende werd de vroegere kauwgomballenfabriek - vette plek very much ja -  in Amsterdam Oost omgetoverd: alles werd geschilderd, behangen, er werd gestruind naar meubilair op veilingen en op marktplaats en tot laat in de avond is er op de steigers gestaan.

 

En nu is het nieuwe broertje van House of Watt een feit. De naam? BAZOOKA Amsterdam. Nice to meet BAZOOKA. Tot snel want we komen eraan! Wil je weten hoe en wat? Lees dan even mee.

BAZOOKA

BAZOOKA

Wat je kunt verwachten van BAZOOKA? Bovenal de lekkerste bagels, koffie, salades en (straks, als het weer kan) een plek voor een glas goede wijn en een lekkere kouwe klets bier. Overdag is de zaak geopend voor jan en alleman (er zijn weinig mensen zo gastvrij als de luitjes van House of Watt). Je kunt er neerstrijken, blijven hangen en dan zodra het avond wordt… FEEST! De nogal toffe locatie is namelijk ook af te huren voor evenementen, privé etentjes, verjaardagen, huwelijksfeestjes, wijnproeverijen, barbecues, borrels, teamuitjes maar ook voor serieuze zaken zoals vergaderingen zit je hier goed.

Voor nu: vanaf 25 januari 2021 kun je de bagels van BAZOOKA in Amsterdam Oost afhalen of thuis laten bezorgen. Wil je de mensen achter deze nieuwe zaak supporten? Stuur ze even een berichtje via Instagram, bestel die bagel en geef ze opbouwende kritiek. Want als je nieuw bent heb daar heb je daar heel simpel gewoon écht wat aan.

BAZOOKA