Nederland, Amsterdam9 oktober 2020, door Maartje

Vergulden Eenhoorn, Amsterdam (oost)

Nederland, Amsterdam, 9 oktober 2020, door Maartje

Vergulden Eenhoorn, Amsterdam (oost)

Nu al vijf jaar een geliefde plek in Amsterdam Oost, De Vergulden Eenhoorn. Petje af voor de jongens die met trots mogen zeggen dat ze eigenaar zijn (ook trotse eigenaar van Hanneke's BoomDisco Dolly en Cannibale Royale). We komen er heel graag. In de zomermaanden is deze hotspot tussen het groen midden in Amsterdam altijd al bommetje vol (begrijpelijk met zo'n mooie binnenplaats), de wintermaanden niet anders. Door dat vervelende virus zijn ook deze jongens beperkt in hun succes. De wintermaanden betekent minder plek en minder moneys. Toch hebben ze hun creativiteit weer uit de kast gehaald (dat kunnen ze wel) en bedachten een paar winterse leukerds. Benieuwd? Wij verklappen ze aan jullie!

 

Ook hebben ze Hannekes Boom winter proof gemaakt voor de levensgenieters onder ons. Heerlijke winterse borrel hotspot.

 

Winterse taferelen bij De Vergulden Eenhoorn

Winterse taferelen bij De Vergulden Eenhoorn

Wat de jongens van De Vergulden Eenhoorn hebben klaarstaan voor je? Alleen maar leuk! Zo kan je toch buiten zitten in de Winterse Tuinkamer. Hier kan je gezellig en warm lunchen, borrelen en dineren in de mooie tuin van deze hotspot. Ook hebben ze binnen een heerlijke open haard verwarmd klaar staan. Opwarmen met een warme heerlijke thee of een glas goede wijn is geen vraag meer. Voor de bikkels onder ons die zich toch buiten wagen. De jeu de boulesbanen zijn gewoon geopend. Trek een dikke jas aan, neem een warme choco mee en je kan er tegen aan. Enne ook hebben ze gedacht aan alle fans die thuis zitten. De heerlijke sappige Côte de Boeuf van het restaurant op verplaatsing. Waar? Gewoon bij jou thuis. Simpel: makkelijk te bestellen via de site. Lekker met een glaasje rode wijn & goed gezelschap en de avond is perfect. Dank Vergulden Eenhoorn!

Het stulpje om even op te laden van het drukke leven

Het stulpje om even op te laden van het drukke leven

Even een weekend verstoppen tussen het groen midden in Amsterdam? De kamers van De Vergulden Eenhoorn zijn ook gewoon open. Trek voor een heerlijke nacht in één van de mooie kamers die deze oude boerderij biedt. Word uitgerust wakker en geniet daarna van een uitgebreid ontbijt en een koffie bij de open haard. Helemaal opgeladen weer terug het leven in.

De Vergulden Eenhoorn