Nederland, Gelderland27 maart 2023, door Nina van Hilst

Bed & Buiten b&b op de Veluwe, Gelderland

Nederland, Gelderland, 27 maart 2023, door Nina van Hilst

Bed & Buiten b&b op de Veluwe, Gelderland

Fotograaf Berber Teunissen trok met haar gezin naar Gelderland. Op het 1 hectare grote terrein wonen ze zelf in het groen, klust hubby Boy aan zijn custom motoren, dartelt hun zoontje Buddy door de tuin en klussen ze aan verschillende, toffe ruimtes om te verhuren als b&b. Sinds 2021 verhuren ze een huisje van 80m2 en een knappe tiny house van 15m2. En dit voorjaar openen ze een funky dome om in te slapen. Bij Bed & Buiten b&b op de Veluwe in Gelderland is het genieten van het buitenleven terwijl je chillt op de vintage design klassiekers. Belangrijke noot: Bed & Buiten is motor bike friendly en voor eenieder die van natuur en vintage houdt.

 

Wat is er zoal te doen op de Veluwe? Eten, slapen en kastelen in Barts Best of the Veluwe.

Tiny house Bakery

Tiny house Bakery

In de grote tuin in Otterlo ligt de lieve tiny house Bakery die te boeken is als b&b. Op 15m2 heb je een eigen living, keuken, mooie badkamer met groene tegels en een beetje een gekke – dit klinkt als avontuur – bedstee-achtige slaapplek. Op het eigen terras zit je beschut tussen het groen van de tuin en hoef je verder eigenlijk helemaal niks. Een boek lezen, een boek schrijven, lekker luieren, samen knuffelen of juist in je eentje onthaasten. Mocht je toch op avontuur willen: de natuur roept. De Veluwe ligt om de hoek. En ook het Kröller-Möller Museum is dichtbij.

The Domes

The Domes

Niet een, niet twee, maar inmiddels drie b&b-huizen er op het terrein van Bed & Buiten. Derde parel van het avontuurlijke stel is een deels doorzichtige dome, waardoor je meteen in contact met de natuur staat. Het contrast met het interieur kon bijna niet groter zijn: all nature van buiten en funky design van binnen. De ronde koepel The Dome heeft een roze Togo sofa, een spacey badkamer en een fijne houtkachel. We zien ons hier wel bijkomen met een lekker boek en een wijntje of kop thee. Alles bij elkaar is Bed & Buiten een heerlijke plek voor een portie escapism in eigen land.

 

De b&b is van het gezin van fotografe Berber Teunissen, dus mocht je nog een prachtige shoot willen boeken: grijp je kans.