21 juli 2022, door Maartje

Het (super super super zachte) beddengoed van je dromen: JOARZ

21 juli 2022, door Maartje

Het (super super super zachte) beddengoed van je dromen: JOARZ

Met de code BART15 krijg je 15% korting op je aankoop 

 

"Born in New York", dat was het eerste dat we lazen - of in elk geval opsloegen - toen we voor het eerst van het, zo bleek, hartstikke Nederlandse beddengoed-merk JOARZ hoorden. Met JOARZ delen we onze grote (!) liefde voor hotels; als het even kan een lekker luxe hotel in de city that never sleeps.

Waar we, grappig genoeg, altijd opperbest slapen aangezien 1) New York het beste in ons naar boven haalt en omdat 2) de beste hotels het fijnste bedlinnen hebben. Dat bedlinnen viel ook de oprichter van JOARZ op en daar danken we haar nu, een aantal jaar later, voor. Het is namelijk zo dat de mensen achter JOARZ dat Egyptisch katoen, de oorzaak van die heerlijke nacht(en), fantastisch, maar veel te prijzig vonden voor thuis. Echter, diezelfde luxe, die wilden ze wél. Ook thuis. Fast forward naar 2019, het jaar waarin JOARZ het licht zag: een label met fantastisch luxe beddengoed voor betaalbare prijzen! Tried, tested & in love. Het (super super super zachte) beddengoed van JOARZ is echt het beddengoed van je dromen...

 

Waarom dan?

Waarom dan?

Waarom JOARZ het beddengoed-merk van je dromen is? Dat zit zo (technisch verhaaltje in 3, 2, 1…): JOARZ gebruikt een lange katoenvezel waardoor het gevoel van de stoffen vergelijkbaar is met exclusief Egyptisch katoen. De kwaliteit van deze, door JOARZ zelf ontwikkelde stof, is gebaseerd op die van exclusief Egyptisch katoen. Door een katoensoort met een identieke vezel op een vergelijkbare manier te weven, is het gelukt om een stof te creëren die net zo rijk aanvoelt, maar veel minder exclusief geprijsd is. Je kunt kiezen tussen percale of satijn geweven katoen. Say what? Nou: katoen-percale (300TC) voelt crispy, luchtig en koel. Katoen-satijn (400TC) is extreem zacht en soepel. Wat je wil dus! En dat is, basically, het geheim. Al zit het gevoel van luxe, het bijna niet te evenaren gevoel van een hotelkamer waar alles klopt en waar alles on fleek is, ‘m in de hele merkbeleving. Het piekfijne, welriekende pakket op je deurmat (sort of speak), geleverd een dag nadat je besteld hebt en bovenal dat soft but crispy gevoel van je hotelbed dat niet slecht één dag duurt, maar de hele week in tact blijft.

Zacht, weldadig, knisperend... Rijk.

Zacht, weldadig, knisperend... Rijk.

Rijk. Dat is eigenlijk het gevoel dat we krijgen na een nachtje onder een JOARZ dekbedovertrek. Zacht, weldadig, knisperend. Van dat beddengoed dat je het gevoel geeft one of the lucky few te zijn. On top of the world. Dat zal wel wat mogen kosten dan? Mis! De prijzen van JOARZ zijn oprecht toegankelijk en on point. 

En is dat ook nog een beetje ethisch verantwoord?

En is dat ook nog een beetje ethisch verantwoord?

JOARZ werkt samen met een fabriek in Portugal. De afwerking van de producten bij deze fabriek is volgens de hoogste kwaliteitsstandaard en onder ethisch verantwoorde omstandigheden voor de medewerkers. Tevens zijn alle JOARZ-producten voorzien van het OEKO-TEX® certificaat waaruit blijkt dat de producten 100% vrij zijn van schadelijke chemicaliën.

Dan weet je dat ook weer. JOARZ is niet alleen fijn voor jezelf maar ook goed voor de lange termijn én je offspring.

JOARZ.com