11 februari 2021, door Maartje

Currently obsessed met duurzaam linnen beddengoed

11 februari 2021, door Maartje

Currently obsessed met duurzaam linnen beddengoed

Zeg nou even eerlijk, wie heeft er géén linnen beddengoed thuis? Het geeft instantly een heerlijk knus en warm gevoel, en brengt je slaapkamer echt tot leven. Die super mooie natuurlijke tinten staan hoog op ons verlanglijstje. Want tja, daar breng je toch een heel groot gedeelte van je dag door. Gooi er een paar planten bij en klaar is kees - de slaapkamer van je dromen. We zijn currently obsessed met duurzaam linnen beddengoed en jij waarschijnlijk hierna ook!

Yumeko

Yumeko

Het beddengoed van Yumeko is wat we nou echte bed candy noemen. Dit komt vast ook door al het moois voor in de slaap-, bad- en woonkamer, maar goed daar maken we geen probleem van (we want it all!). Ze maken beddengoed van de hoogste kwaliteit dat tegelijk duurzaam en betaalbaar is. Het bijzondere aan het beddengoed van Yumeko is dat alle producten een biologisch- en/of fairtrade certificaat hebben, waardoor je ook nog eens de katoenboeren en de vakmensen die de producten maken, helpt om aan inkomsten te komen als je zo’n heerlijk en ook nog eens mooi linnen beddengoed van ze koopt. Win-win toch?

By Mölle

By Mölle

Werkelijk alles wat ze maken bij By Mölle is prachtig. Van binnen en van buiten. Van duurzame grondstoffen en eerlijke prijzen voor de boeren, tot een erg stijlvolle collectie van plaids, meubels, vloerkleden. En linnen beddengoed dus. Hun collectie van zacht linnengoed, prachtig keramiek en zuivere wol voor in je slaapkamer, keuken en elke andere kamer in je huis geven je een super comfy feeling. En dat is toch alles waar je van droomt? Goh, dan hebben we het niet eens over de kleuren gehad. Ze hebben werkelijk alle kleuren van de regenboog. Echt waar, noem een kleur en ze hebben het. 

Dazed but Amazed

Dazed but Amazed

Oké we weten dat spullen laten overvliegen van de andere kant van de wereld (Australië) niet zo natuurvriendelijk is, maar uren op een online webshop besteden is niet zo erg toch? Dazed but Amazed maakt de mooiste handgevormde, natuurlijke bedlinnen. Lavender, eucalyptus, terracotta, golden en peach zijn enkele van de heerlijke kleuren waar we fijn over gaan dromen. En wie weet, liggen ze ooit op de stoep.

Crisp Sheets

Crisp Sheets

Tja.. we brengen gewoon veel tijd door in onze slaapkamer. Hier bij Barts Boekje vinden we dat het bed een hoogtepunt in jouw slaapkamer zou moeten zijn. Dat je jouw kamer inkomt en een vriend(in) zegt: dit is zó wie jij bent! En gelukkig voor ons én voor jou denkt Crisp Sheets daar hetzelfde over. Hun beddengoed voelt lekker zacht aan en als je er een snelle blik op werpt, geeft het een fris opgemaakt bed gevoel zonder dat je jet hoeft te strijken. Klinkt heerlijk toch? Terra cotta dots, purity listeria lilac, purity cote d’azur, smoothy pale beige, purity sand dune. Ze hebben écht alle kleuren waar je gelukkig van wordt. 

Auping

Auping

Het beddengoed van Auping is een tikkie klassiek en old fashioned, maar zorgt wel voor een fijn sfeertje in je slaapkamer. Het zacht en frisse beddengoed gemaakt van hoge kwaliteit helpen je om genoeg nachtrust te krijgen en om de volgende dag weer lekker fris en fruitig aan de slag te kunnen gaan.

Casa Comodo

Casa Comodo

Dit is er ook zo eentje waar je uren lang scrolt op de exclusieve online webshop en bij écht alles denkt: dit wil ik hebben. Van linnen beddengoed tot gordijnen, tafelkleden en schorten. Alles is gewoon te leuk! Check hun website via de link.