Nederland, Amsterdam17 maart 2020, door Michel + Renske

Het door ons o zo beloved 4850 start vandaag met take-out!

Nederland, Amsterdam, 17 maart 2020, door Michel + Renske

Het door ons o zo beloved 4850 start vandaag met take-out!

En alweer een heerlijke (letterlijk) tip voor iedereen in Amsterdam Oost: je kunt vanaf vandaag, ook in deze binnenblijftijd, je hart ophalen bij het knusse en door ons o zo beloved restaurant 4850. De mensen achter het toch al fantastische zaakje kwamen met het fantastische idee dat iedereen bij 4850 vanaf vandaag take out coffee én cinnamon buns kan halen. Hoera! Uiteraard doet 4850 dit geheel corona Proof. Handschoenen aan, alleen keurig schoon en alles spik en span. Ze verwachten een aardige rij dus neem met gepaste afstand plaats maar go check this one out!

4850

4850

Liever niet de deur uit? Koop dan nu een waardebon bij dit allerleukste zaakje, daar in het oosten van de stad, om ze de kou door te helpen in deze lastige tijd voor de kleine ondernemer. Oh en we mogen voorzichtig zeggen dat ze, as we speak, werken aan een plan om ook hun dinertjes thuis te bezorgen. Keep an eye on their insta.
Omdat we een beetje voor onszelf en vooral om elkaar moeten denken hierbij de 4850 guidelines om gebruik te maken van hun geweldige service:
take away only
• pin only
• buns go in paper bags
• only take away cups
• keep plenty of distance to other people.
• keep the advice from WHO & RIVM in mind

4850