Nederland, Amsterdam14 februari 2023, door Nina van Hilst

Benefietconcert op 15 februari van True Art Of Giving x Giro555

Nederland, Amsterdam, 14 februari 2023, door Nina van Hilst

Benefietconcert op 15 februari van True Art Of Giving x Giro555

Koop nu - vandaag - je kaartjes voor het benefietconcert van True Art Of Giving x Giro555 voor de slachtoffers van de aardbeving in Syrië en Turkije. Op woensdag 15 februari slaan heel veel artiesten en organisaties hun handen ineen om een concert te organiseren in Westergas in Amsterdam waarvan de gehele opbrengst naar de hulp in het aardbevingsgebied gaat.

 

Met een line-up met Goldband, DI-RECT, Kris Kross Amsterdam, Frenna, Bilal Wahib, Sigourney K, LAKSHMI, Iris Hond, Glen Faria en Jaïr, Raffie en Ammar Taher gaat het een onvergetelijke avond worden voor een goed doel. Deze avond vol toffe muziek brengt mensen samen om plezier te hebben, bij te dragen aan de hulp en voor bewustwording. Niet alleen Nederlandse artiesten betreden het podium maar ook gaan we de waanzinnige Syrische danser Ahmad Joudeh en het Arabian Flavour Night Team op het podium zien.

 

Tickets voor het benefietconcert zijn te koop via Gashouder. De volledige opbrengst gaat naar Giro555.

True Art Of Giving benefietconcert

True Art Of Giving benefietconcert

Kunst verbindt mensen met elkaar. True Art Of Giving zet zich sinds 2017 in voor mensen in nood door het aanbieden van kunst. De afgelopen jaren hebben ze meerdere veilingen georganiseerd waar ze met het verkopen van gedoneerde kleine kunstwerken, handgemaakte items of fotoshoots gezamenlijk een groot bedrag binnen haalden voor stichtingen. Eerder zijn al stichtingen Kinderhulp, Vluchteling en Because We Carry geholpen met een grote donatie. Voor de slachtoffers van de aardbeving in Syrië en Turkije gaat True Art Of Giving een nog groter project aan. Op 15 februari geven ze een benefietconcert met de hotste artiesten van dit moment: Goldband, DI-RECT, Kris Kross Amsterdam, Frenna, Bilal Wahib, Sigourney K, LAKSHMI, Iris Hond, Glen Faria en Jaïr, Raffie en Ammar Taher.

De gehele opbrengst gaat naar Giro555. Kaartjes kunnen gekocht worden via Gashouder en meer informatie vind je via de site van True Art Of Giving.