Nederland, Amsterdam20 maart 2023, door Michel + Renske

Bennie’s The Pop Up in Amsterdam – be quick or it’s gone

Nederland, Amsterdam, 20 maart 2023, door Michel + Renske

Bennie’s The Pop Up in Amsterdam – be quick or it’s gone

Hier bij Bart houden wij wel van een pop-up op zijn tijd. Al helemaal als het een horeca concept is. Het nadeel? Jep, voor je het weet zijn ze weer weg. Be quick or it's gone: de onvergetelijke culinaire avond bij Bennie's The Pop Up. Je schuift in maart en april aan om 18.00, 19.00 of 20.00 uur en Chef Rick Swinkels doet de rest.  Bennie's The Pop Up is de nieuwste en straks hotste pop-up in town. Tickets zijn te koop, dus hup.

 

 

Wie, wat, waar?

Wie, wat, waar?

Binnen de ring van Amsterdam zijn er nog maar weinig niet-ontwikkelde gebieden waar je nog echte oude fabriekspanden kan vinden. Laat het Schinkel District nou precies zo een stukje zijn. Binnen een mum van tijd gaat ook hier alles op de schop, dus om nog even te kunnen genieten van het originele industriële karakter van de buurt moet je nu bij Bonnie’s The Pop Up zijn. Onder het motto ‘we houden het simpel maar heerlijk’ openen drie vrienden (met allemaal ruime ervaring in de horeca) dit pop-up concept. Een van die vrienden is Rick Swinkels, die we kennen van het (helaas gesloten) Jacobsz (nog altijd een groot gemis voor Amsterdam Oost) en het onlangs geopende MasMais Marisqueria. Nou, dat zit dus wel goed.

Wat, Wanner en hoe scoor je een tafeltje?

Wat, Wanner en hoe scoor je een tafeltje?

Bennie’s popt-up op drie donder- tot en met zaterdagen achterelkaar, van eind maart tot begin april, en is geopend van 18:00 tot 23:00 uur. Om aan te kunnen schuiven koop je van te voren een ticket. Het ticket van €45 is inclusief het gehele (vaste) menu en op basis van de foto’s kunnen wij vooral niet wachten op de ‘Smoked Chicken Schnitzel’. Daarnaast hebben de heren een kleine (maar goede) selectie gemaakt voor wijnen, bier en cocktails. Reserveer je plekje hier  en laat ons vooral weten hoe het was.