Nederland, Amsterdam1 februari 2023, door Nina van Hilst

MasMais Marisqueria: mexicaans visrestaurant in Amsterdam

Nederland, Amsterdam, 1 februari 2023, door Nina van Hilst

MasMais Marisqueria: mexicaans visrestaurant in Amsterdam

Nog nooit bij MasMais Taqueria geweest in Amsterdam West? Een van de beste en gezelligste  Mexicaanse restaurants van Amsterdam met de lekkerste, huisgemaakte maistortillas. Go! Of... je moet meer zin hebben in vis. MasMais opende in januari 2023 hun tweede zaak: MasMais Marisqueria. Ook weer Mexicaans, maar deze keer niet de taco's in de hoofdrol maar marisco y pescado, ofwel seafood. MasMais Marisqueria Amsterdam zit ook weer in Bos en Lommer, heeft dezelfde vibe en alleen net iets andere gerechten. Same, same maar toch een beetje different. De Pisco's en Negroni's daarentegen zijn in beide zaken - bij zowel de taco's als de visjes - om te smullen.

 

Meer over MasMais Taqueria

 

Marisqueria Mas Mais

Marisqueria Mas Mais

Van woensdag t/m zaterdag staat je een moeilijke keuze te wachten. Ga je voor taco’s of ga je voor vis? Voor het laatste ga je naar MasMais Marisqueria en kom je in een warm Mexicaans bad van heerlijke visgerechten, yummy drankjes en een ongedwongen sfeer.

De boys van MasMais Taqueria zijn verliefd op Mexico, de cultuur en het eten. Tijdens een trip aten ze bij een fantastische marisqueria – Mexican seafood – en die maakte zo’n indruk. Eenmaal terug in Amsterdam dachten ze na over de volgende stap voor hun restaurant. Gingen ze voor een copy-paste van de taqueria of voor totaal iets nieuws. Ze besloten dat het echt typisch Mexicaans moest worden maar dan met vis. Een nieuwtje voor Amsterdam.

Ze gingen op een nieuwe inspiratiereis. Deze keer naar Mexico-Stad, waar alle culturen en smaken samenkomen. En aten een week lang – ok ok, op één dag na, toen konden ze geen vis meer zien dus werd het Chinees – bij de beste Mexicaanse restaurants op zoek naar de allerbeste visgerechten voor MasMais Marisqueria. Mexican seafood it is. En voor de liefhebbers zijn er ook vega gerechten. Bij zowel de taqueria als de marisqueria eet je authentiek Mexicaanse gerechten in een chille vibe. Toch nog moeite met kiezen? Bij de taqueria eet je in een gezellige bar-vibe met hoge kwaliteit eten en wil je iets langer tafelen dan is MasMais Marisqueria je spot.

 

Foto’s Keng Pereira