16 mei 2017, door Maartje

BeoPlay

16 mei 2017, door Maartje

BeoPlay

I know... Het is granny style all the way... Maar toch, als je veel de hort op bent (check) en steevast moet (Mag! Mag! Mag!) lullen met allemaal leuke mensen for a living, dan wil het zo zijn dat een avond thuis (of in een hotelkamer) vroeg naar bed niets minder dan heaven is. For realzzz. Er zijn avonden bij, tot afschuw van de Echtgenoot, dat ik er om een uurtje of 21 al wel in lig. Schaamteloos. Laptop erbij en Netflixen maar. Of laptop erbij en tikken maar, dat kan ook. Dat gebeurde altijd met het blikkige geluid van de Mac. Gebeurde, verleden tijd. Want sinds kort heb ik een nieuwe bedpartner. Woest aantrekkelijk is-ie en hij heet Beoplay P2. Ik mag P2 zeggen.

Barts-Boekje-beolit 17

Even terug. Beoplay? Ja! De jongere lijn van het Deense Bang and Olufsen, wie kent ze niet, heet Beoplay en alles van het label is woest aantrekkelijk, niet alleen mijn nieuwe speaker-vriendje. Zo mag ik zijn grote broer, Beolit 17, binnenkort heel, heel graag aan onze nieuwe keukentafel verwelkomen. Of op de bank. Of op het terras. Omdat uit Beolit 17 namelijk het allerbeste geluid komt waar je je hele huis (en terras en/of tuin!) mee kunt vullen, en dat uit het handzame robuuste postuur van deze nieuwe beste vriend. Bam. Kun je niet niet op vallen, trust me.

 

Waarmee ik mijn huidige bedpartner niet aan de kant wil schuiven hoor, zeer zeker niet. Het tegenovergestelde eerder. De kleine Beoplay P2 is namelijk het perfecte reismaatje, heeft ruim 20 uur speeltijd, je hoeft 'm niet uit te zetten en als je een keer schudt, dan hopt die naar het volgende nummer in je playlist, vind ik leuk. Een keertje tappen zorgt dat ie op standby gaat.

Barts-Boekje-beoplay headphones

En dan moet is het toch ook nog even hebben over de Beoplay noise cancellation headphones. U weet wel, die dingen die ze standaard op z'n lelijkst maken in hard-zwart of in-no-time-smoetzig-wit en dat dan ook nog voor een smak geld. Zo niet de Beoplay lijn. Daar knappe lichte kleuren, draadloos als je wil (maar er zit een snoer bij voor in het vliegtuig, geen stress) en die blinkende zijkant, daar kunnen je op tappen en draaien om harder en zachter te gaan, of het volgende nummer op te zoeken. Tamelijk briljant, non? Afijn, tot snel Beoplay vrinden! Beoplay