Het is vandaag 11 december 2023
Over Barts Boekje

Welkom op Barts Boekje! Je bent hier op het juiste adres voor alle reis-, horeca en lifestyle tips.

Stationery (uitnodigingen, menukaarten, welkomstborden etc.) / Locatie onafhankelijk

BURO NARRATIF

Het zijn de details die er toe doen. Juist ja, dat is key op deze dag en daarvoor kloppen we maar al te graag aan bij Buro Narratif. Wie Buro Narratif ook maar een beetje kent, weet dat Charlotte opperbest is in wat ze doet. Wat dat is? Custom made storytelling designs. Een hele mond vol, maar beter hadden we het zelf niet kunnen vertellen. Wat dat inhoudt leggen we je hieronder uit, maar wat je voor nu moet weten is dat jouw allermooiste dag de allermooiste stationery verdient. Of je nu op zoek bent naar een complete trouwhuisstijl of alleen een uitnodiging, Buro Narratif is het antwoord.

Rijmen heeft iets magisch, al helemaal als de rijmpjes van Charlotte a.k.a. CMR Rijmpjes komen. Altijd spot on, precies subtiel, een grap als dat gepast is en een traan wanneer de situatie daarom vraagt en vaker nog allebei in één setje woorden. En ja, dat is knap. Het liefst gebruiken we de rijmpjes van Charlotte voor alles. En zo ook, voor jawel, de grote dag.

Maar wist je dat Charlotte nog meer kan dan alleen fantastisch (en razend snel) (en ook nog eens persoonlijk op maat) rijmen? Is zo. Dat blijkt uit haar andere bedrijfje: Buro Narratif. Onder die naam – onthoud Buro Narratif – creëert ze de mooiste op maat gemaakte trouw-uitnodigingen menukaarten en meer. En luister, dat is alles wat je wilt op de grote dag. Met Buro Narratif bewijst Charlotte ook nog eens een verdomd goede vormgeefster te zijn.

Charlotte denkt ook met je mee, of neemt al het werk uit handen, wat betreft de uitvoering. Dik of dun papier? Of juist helemaal geen papier, maar een zakje of een stuk stof? Rond of vierkant? Vouwen of vliegeren? Kan allemaal: samen met het creatieve brein van Charlotte kom je hoogstwaarschijnlijk tot iets waar je zelf nooit aan gedacht had – en dan mag het nog in een lijstje ook (mits dat past); zo mooi.

Het zijn niet alleen de ontwerpen die er toe doen, Buro Narratif vertelt het liefst een verhaal. In dit geval jullie verhaal, met een trouwkaartje dat nét dat beetje extra heeft (eventueel voorzien van een rijmpje, want dat doet ze ook, 2 vliegen in 1 persoon dus) maar zeer zeker ook de look & feel van je (nieuwe) bedrijf.

ZO KOM JE IN CONTACT MET BURO NARRATIF

Adresgegevens:
Prins Frederikplein 643 3071 KS Rotterdam
X