Het is vandaag 11 december 2023
Over Barts Boekje

Welkom op Barts Boekje! Je bent hier op het juiste adres voor alle reis-, horeca en lifestyle tips.

Trouwlocaties buitenland / Buiten Benelux

CASTELLO DI BIBBIONE

Een divers landschap met glooiende heuvels én een kustlijn met zand en rots: Toscane ticks all boxes. En zo doet ook Castello di Bibbione. Typisch gevalletje je hebt er alles, kunt er alles en je wilt er heen. Castello di Bibbione ligt op zes kilometer afstand van San Casciano. Dit is dé plek voor een Toscaanse bruiloft. Denk aan een panoramisch terras met zonsondergang over de Chianti heuvels. In het dorp ligt een kleine Romaanse kerk aan de voet van het kasteel. Eten kan heerlijk buiten aan de lange tafels en de verschillende binnenruimtes maken het sprookje compleet.

Het kasteel van Bibbione ligt in hartje natuur en is voor whoever houdt van een beetje groen. In het kasteel vind je knappe appartementen in een rustieke stijl (denk: houtenbalkenplafonds en terracotta vloeren), met eigen keuken en eethoek.

Extra vierge olijfolie uit Toscane en Chianti-wijn? Hup, maken ze ook zelf bij Castello di Bibbione. Daarnaast organiseert de accommodatie wijnproeverijen en gratis fietstochten. Als kers op de taart is er een wellness centrum en is het dé plek voor een sprookjesachtige Toscaanse bruiloft.

ZO KOM JE IN CONTACT MET CASTELLO DI BIBBIONE

Adresgegevens:
Via Collina 66 – 50026 Loc. Montefridolfi San Casciano in Val di Pesa (Florence)
X