Anegang Boutique hotel, Haarlem - Barts Boekje

Boutique hotel in Nederland, Haarlem

Anegang Boutique hotel, Haarlem

Hoge raampartijen en oude balken, contrasterend met fris geverfde muren, moderne meubels en dat alles binnen de muren van een prachtig – en jawel – historisch gebouw.

Oooh how we love Haarlem. Lekker knus, allerhande gezellige terrassen en fijne plekken om te eten. Haarlem kent een aantal echte klassiekers op alle vlakken, er verdwijnen zaken en zo nu en dan komen er pareltjes voor in de plaats. Zoals deze: het Anegang Boutique Hotel. Een parel van een Boutique hotel met zes kamers en een ruim appartement. Precies, kleinschalig maar o zo knus (kortom: precies als Haarlem zelf).

Inchecken gaat bij Anegang net even anders dan je wellicht gewend bent. Je checkt namelijk zelf in via een digitaal platform, er is geen receptie in het pand en de mobiele telefoon is tevens de sleutel van je tijdelijke vertrek. Dat geeft vrijheid om de hele dag in te vullen precies zoals je zelf wil. Kijk, Anegang snapt er alles van. Ook handig om te weten: het appartement kun je ook voor long-stays boeken (max zes maanden). Ideaal als je bijvoorbeeld aan het verhuizen bent of gewoon even een maand een andere omgeving wilt in een bruisende stad. Wil je met een grote groep Haarlem onveilig maken? Kan ook bij Anegang, dan boek je gewoon (een paar kamers in) het hotel én het appartement en dan heb je alles wat je wilt voor een heerlijke tijd. Op zondag boek je al vanaf €80,- een kamer via hun Sunday Deal.

Locatie, locatie, locatie

Midden in de city centre van Haarlem. De kleine, gezellige miniatuurversie van Amsterdam is al leuk en blijft steeds maar nog leuker worden door nieuwe plekken zoals Anegang Boutique. De kamers zijn heerlijk en perfect voor een city trip, maar iets meer ruimte en vrijheid vind je in het appartement. Met z’n vieren lekker door de stad zwieren, hop!

Het oog wil ook wat

Hoge raampartijen en oude balken, contrasterend met fris geverfde muren, moderne meubels en dat alles binnen de muren van een prachtig – en jawel – historisch gebouw. Om over het prachtige trappenhuis nog maar te zwijgen. Voor het warme en eveneens prachtige interieur zijn de handen flink uit de mouwen gestoken: de mooiste natuurlijke materialen en kleuren zijn gebruikt wat zorgt voor de zachte en rijke uitstraling door het hele hotel. Prachtig, hadden we dat al gezegd?

Keffers & Kroost

Ja voor je trouwe viervoeter. Die is hartstikke welkom. En ja, je kroost mag mee, maar check van tevoren even welke kamer er geschikt is met een mini erbij. Want, niet op iedere kamer is er een plek voor een extra bedje. En als er dan wél plek is dan is het voor één extra bedje. Gezellig en knus toch. Voor grotere groepen boek je kamers in combinatie met het appartement en dan heb je echt ruimte zat.

Naar Anegang Meer foto's
anegang hotel AppAnegang - boutique hotels Nederland

Adres

Anegang Boutique Hotel, Anegang, Haarlem, Nederland

Extra informatie

Inchecken: 15:00

Uitchecken: 11:00

Faciliteiten

Air conditioning
Comfortabele werkruimte
Dagelijkse schoonmaak
Dichtbij Centraal Station/OV
Huisdieren toegestaan
Niet roken kamer(s)