Haarlem22 mei 2024, door Nina van Hilst

Love for the Locals: een mini festival in Haarlem 26 mei

Haarlem, 22 mei 2024, door Nina van Hilst

Love for the Locals: een mini festival in Haarlem 26 mei

Haarlem zit vól leuke creatieve ondernemers en plekjes. Op zondag 26 mei verzamelen veel van deze creatieve ondernemers zich op Love for the Locals in Haarlem. Een mini festival voor jong en oud met 40 kramen van lokale makers, muziek, een speeltuin en creatieve workshops. Wandel lekker langs de kramen met handgemaakte bloemenchocolade, veel kunst, interieuritems, sieraden, tassen van 2e kansleer, vintage, specialty coffee en craft-thee. Terwijl jij kletst en ontdekt, razen de kids lekker over het speelterrein van Playground Haarlem. Kom zondag wat Haarlemse liefde plukken bij Love for the Locals.

 

Natuurlijk niet alleen bij Love for the Locals in Haarlem maar er is altijd wel ergens feest in Nederland. Waar precies dat bekijk je in onze weekendtips.

Love for the Locals

Love for the Locals

Een food en lifestyle markt is dé plek om nieuws te ontdekken. Op Love for the Locals staan 40 kramen met lokale makers en ondernemers waaronder House of Leo vintage, clean skincare van Skin District, de prachtige bonbons (die koningin Maxima vorige week ook at) van Fururu, de interieuritems van Just Another Shop en meer gezelligs. Hoofdmoot van de kramen zijn toch wel met kunst gevuld: de schilderijen van pietenkees, keramiek van The Clay Shaper, de kunstige sieraden van Suzanne Stevense, de serene werken van Boketo en meer creatieven. Kohi koffie neemt haar mobiele koffiebar mee en Plaatjes vullen Gaatjes staan te dj’en. Van einde ochtend tot in de borreluurtjes is het aan bij Love for the Locals.

Zondag 26 mei 12.00-19.00, locatie Playground Haarlem (naast station Spaarnwoude/Ikea)