Cityhotel Wood, Middelburg - Barts Boekje

Hotel in Nederland, Middelburg

Cityhotel Wood, Middelburg

Warm en modern zijn toch wel de twee belangrijkste woorden waar je aan denkt als je het Cityhotel Wood in Middelburg moet omschrijven.

Een heerlijke jonge blom aan de gracht in het centrum van Middelburg – Cityhotel Wood. De zomer van 2020 zal om vele redenen niet worden vergeten (iets met een globale pandemie, het is je vast niet ontgaan) maar een van die redenen is toch ook zeker wel de opening van deze prachtige plek.

Om met één van de hoogtepunten van start te gaan: in het hotelrestaurant, The Greenroom, hebben groenten de hoofdrol, maar voor de liefhebber is een ook stukje vlees of vis. Zoveel mogelijk onbewerkte, zuivere producten hier en ja, dat is donders lekker. Rauw en vers, dat zijn de vertrekpunten van restaurant The Green Room. Alles huisgemaakt en waar kan bio. Lang verhaal kort: hartstikke van nu, hartstikke lekker. Yoga fan? Ook dan zit je bij Cityhotel in Middelburg op de juiste plek. Gasten van Cityhotel Wood kunnen namelijk terecht bij The Health Garage voor Yoga of Essentrics in het centrum van Middelburg. Voor gasten van Cityhotel Wood kost een losse les 12,50.

Het oog wil ook wat

Warm en modern zijn toch wel de twee belangrijkste woorden waar je aan denkt als je het Cityhotel Wood in Middelburg moet omschrijven. Nog even kort over de naam Cityhotel Wood: die titel heeft het hotel te danken aan het houtzagersbedrijf dat er jaren geleden huisde en in de kamers vindt je dan ook verschillende houten details. Ach, whatever floats their boat, het hele hotel ziet eruit om door een ringetje te halen.

Locatie, locatie, locatie

City centrum Middelburg it is. Precies, een centrale ligging dus. Zo kun je Middelburg gemakkelijk verkennen. Extra leuk het hotel heeft fietsen voor de deur staan die je kunt huren maar met de benenwagen door Middelburg is ook leuk.

Keffers & Kroost

Yes, twee keer raak. Want bij Cityhotel Wood in Middelburg hebben ze fijne familiekamers en hold your horses, want ook voor je keffer hebben ze fijne bedjes. Honden mogen blijven slapen en krijgen daarvoor zelfs een eigen boxspring (moet je wel even vragen naar de beschikbaarheid qua kamers waar honden welkom zijn – niet in alle kamers namelijk!). Gezelligheid ten top.

Naar Cityhotel Wood Meer foto's
Cityhotel Wood Cityhotel Wood Cityhotel Wood Cityhotel Wood Cityhotel Wood Cityhotel Wood Cityhotel Wood

Adres

Cityhotel Wood | Zeayou Zeeland, Achter de Houttuinen, Middelburg, Nederland

Extra informatie

Inchecken: 15:00

Uitchecken: 11:00

Faciliteiten

Air conditioning
Bar
Comfortabele werkruimte
Dagelijkse schoonmaak
Dichtbij Centraal Station/OV
Droger
Familiekamers
Fietsverhuur
Huisdieren toegestaan
Niet roken kamer(s)
Oplaadstation voor elektrische voertuigen
Privé ruimte voor oa vergaderingen
Restaurant
Wasmachine