Slapen in stijl bij Number 9 appartementen in Middelburg

Nederland, Middelburg, 26 januari 2021, door Margaux van der Mieden

Slapen in stijl bij Number 9 appartementen in Middelburg

Naast de brede stranden, leuke dorpjes en de beste mosselen van het land heeft Zeeland ook Middelburg. En ja, die beeldige stad mag apart benoemd worden. Omringd door de Noordzee, Vlissingen, Zoutelande en Domburg is de stad een topplek en een dijk van een uitvalsbasis voor een (lang) weekend weg. Al hoef je echt niet de stad uit hoor: Middelburg kent zelf ook volop leuke plekken: het allerleukste van en rond Middelburg hebben we alvast even op een rijtje gezet. Thank us later!

Waar je moet wezen om in te dommelen? Hier bij Number 9! Dat is slapen in stijl. Heus! Het 16e eeuwse monument (jaha oud) is omgetoverd tot verschillende mooie vakantieappartementen in Scandinavische stijl. Love!

Number 9, Middelburg

Number 9, Middelburg

De happy owners Jochem en Emilie hebben dit eeuwenoude pand tot in de puntjes opgeknapt tot luxe appartementen met alles erop en eraan. Er zijn al drie appartementen gerenoveerd en de deur van het vierde appartement staat ook bijna open. De oude houten balken hebben ze laten zitten waardoor het een gezellige sfeer geeft aan de hele ruimte. De eerste twee appartementen liggen op de eerste verdieping. Een daarvan ligt aan de achterzijde met uitzicht op de tuin. Dit appartement is fris met lichte kleuren en Scandinavisch interieur. De tweede aan de voorkant uitkijkend op het water en de stad heeft een brick wall en een wat meer industrial look. Op de tweede verdieping aan de voorzijde ligt appartement numero drie. Hier is het bed en het ligbad op de vide te vinden, een extra verdieping met een trap. Hierdoor heb je het gevoel dat je echt in een huisje zit. Leuk!

Uitgebreid koken en tafelen is hier zeker geen vraag. De keukens zijn uber modern met alles wat je wil dat in een keuken aanwezig is. Het zout, de peper en olijfolie staan al voor je klaar! Ook de badkamer is helemaal uitgerust met lekkere producten voor onder de douche of in bad. Hier hoef je niet na te denken, alles is er!

Number 9 ligt middenin het centrum van Middelburg tussen alle leuke koffietentjes en restaurants. Wil je een dag uitwaaien of relaxen met je voeten in het zand? Binnen vijftien minuten ben je bij de brede Zeeuwse stranden. Voor ieder wat wils! Op naar Middelburg en slapen bij Number 9!

 

Reserveren kan via de website van Number 9.