Buitenplaats de Houtmaat - Barts Boekje

Overijssel

Buitenplaats de Houtmaat

Is een stadshuwelijk voor jullie een echte no-go en zijn jullie op je best midden in de natuur. Dan moet je op Buitenplaats de Houtmaat zijn. Midden in het groen van de bosrijke Twentse omgeving vind je deze parel. Bonuspunten: het ligt ook nog eens aan het water. Check!

Voor de ultieme outdoor vibe ben je op Buitenplaats de Houtmaat dus aan het juiste adres. Ook fijn; het is heel goed bereikbaar, vanaf de A1 ben je er zo. Het team van Buitenplaats de Houtmaat biedt talloze opties en ze staat altijd paraat gedurende het planproces. Reuze fijn dus, zo’n uitvalsbasis.

Startend bij het begin van je dag dan. Als bruidspaar maak je hier namelijk een grootse entree door aan te komen roeien in een huwelijksbootje. Liever een mooie oldtimer dan een roeiboot? Je entree maken via het statige Eikenboom Pad is ook werkelijk een plaatje. Door naar de ceremonie dan, want ook de mogelijkheden voor een romantische ceremonie zijn eindeloos op Buitenplaats de Houtmaat. Of je nu kiest voor de muziekkoepel, op het water of in het gras aan de waterkant: een idyllisch decor heb je. En mocht je in de winter willen trouwen en het buiten net iets te koud vinden, dan kan het ook gewoon binnen.

Daarna barst het feest natuurlijk los. Wat dacht je van een Gin-tonic of Aperol Spritz bar? Regelen ze voor je, samen met de lekkerste bites en borrelhappen natuurlijk. Wil je daarna uitgebreid dineren aan prachtig gedekte tafels? Private fine-dining van WOODS Eatery (het restaurant van de Houtmaat) is een van de specialiteiten van dit topteam. Maar er kan ook buiten worden gegeten en gekookt op de Ofyr (yes, dat is zo’n kegelvormig kooktoestel voor buiten, waarbij ingrediënten en gerechten op de platte rand verwarmd kunnen worden) door een echte grill-chef. En is er daarnaast zelfs de mogelijkheid om aan lang gedekte tafels te genieten van sharing dinners. Een ijscokarretje bij het dessert maakt het feest compleet en zeker niet alleen voor de kleinste gasten.

Feesten kun je er ook op Buitenplaats de Houtmaat, zowel binnen als buiten in ‘t groen. Goed om te weten is wel dat de muziek altijd binnen wordt opgesteld. Dj’s, bands of andere live muziek: ze zijn allemaal welkom om ‘t feest compleet te maken.

Fotografie: @deniseleuveld

Fotografie gedekte tafels: @marlienfotografie

Naar Buitenplaats de Houtmaat Meer foto's
Trouwlocatie Buitenplaats de Houtmaat Trouwlocatie Buitenplaats de Houtmaat Trouwlocatie Buitenplaats de Houtmaat Trouwlocatie Buitenplaats de Houtmaat Trouwlocatie Buitenplaats de Houtmaat Trouwlocatie Buitenplaats de Houtmaat Trouwlocatie Buitenplaats de Houtmaat Trouwlocatie Buitenplaats de Houtmaat Trouwlocatie Buitenplaats de Houtmaat Trouwlocatie Buitenplaats de Houtmaat Trouwlocatie Buitenplaats de Houtmaat Trouwlocatie Buitenplaats de Houtmaat Trouwlocatie Buitenplaats de Houtmaat Trouwlocatie Buitenplaats de Houtmaat Trouwlocatie Buitenplaats de Houtmaat Trouwlocatie Buitenplaats de Houtmaat Trouwlocatie Buitenplaats de Houtmaat Trouwlocatie Buitenplaats de Houtmaat Trouwlocatie Buitenplaats de Houtmaat Trouwlocatie Buitenplaats de Houtmaat Trouwlocatie Buitenplaats de Houtmaat Trouwlocatie Buitenplaats de Houtmaat