Breeze - Barts Boekje

Breeze

We love daten. Dat doen we het liefste met de leuke app Breeze. Want ben je helemaal klaar met dat eindeloze chatten? Dan is dat bij Breeze überhaupt geen optie. Je blijft wel swipen, maar als er een match is wordt je meteen op date gestuurd naar een van de aangesloten restaurants.

 

Dit is de dating app die online daten, offline haalt. Waar veel mensen snel afhaken (meestal bij het chatten al) – is dat bij Breeze geen optie. Je wordt namelijk meteen op een date gestuurd om te kijken of de aantrekkingskracht daar is met de échte spark wat twee mensen verliefd laat worden: oftewel persoonlijkheid!

Twee keer per dag worden er een handjevol mensen op de date gestuurd waarvan de mensen van Breeze denken dat het een match is. Voor slechts negen piek wordt er een date georganiseerd. De partners van Breeze (echt leuke partners) staan klaar om je te ontvangen en te zorgen voor een veilige en zorgeloze date! Voor die negen ekkies krijg je zelfs het eerste drankje van het huis. Nog niet overtuigd? 75% van de gebruikers wisselen nummers uit na de date (best veel als je het ons vraagt).Er zijn nu al vier Breeze baby’s (zover ze ervan af weten natuurlijk).

Breeze

naar breeze Meer foto's
Breeze Breeze Breeze