Nederland6 augustus 2021, door Anne Abendroth

Nét thuis en toch wat vergeten… In comes 10 minuten bezorgservice Flink

Nederland, 6 augustus 2021, door Anne Abendroth

Nét thuis en toch wat vergeten… In comes 10 minuten bezorgservice Flink

Oké oké, soms heb je gewoon even geen zin om op je fiets te springen om je boodschappen te halen. Of je komt echt nét thuis, handen vol, huilend kind (of huilende jij, on the inside, gewoon, van sjizzle van de dag). Of je visite staat over een kwartier op de stoep... Of of of... Nouja, je hebt gewoon écht geen tijd (of zin) om naar de supermarkt te hollen. Well, dat is dus zo gek nog niet. Sterker nog: velen met jou. En dan hebben we het nog niet eens over de drukte bij de supermarkten gehad... (of quarantaine...) De oplossing? Die is simpel: in comes 10 minuten bezorgservice Flink. Je boodschappen gewoon naar jouw eigen adres en dat sneller dan de wind. Ha! Doen ze gewoon he, die lui van de nieuwe bezorgservice Flink. Ready, set, go!

 

Go Flink - nu al door een heel groot deel van Nederland!

Go Flink - nu al door een heel groot deel van Nederland!

Precies ja. Je boodschappen in 10 minuten (ommenabij) op je stoep. In strak roze kratje. Alles on fleek. Ja graag. Kun jij nog even mooi de was ophangen, onder de douche springen of tijd doorbrengen met je koter. Sounds good toch? Bezorgservice Flink is the new way to go.

En om meteen de olifant in de kamer maar te benoemen: Nee! Dat geintje doet de razendsnelle bezorgservice niet alleen in de randstad maar nu al door een heel groot deel van Nederland (en er komen wekelijks nieuwe steden bij). De knetterverse boodschappen worden al bezorgt in Amsterdam, Utrecht, Delft, Breda, Den Haag, Tilburg, Haarlem en Groningen.

Of je het nodig hebt, zo’n 10 minuten service? Misschien niet als je een van de mensen bent die hun boodschappenzaakjes altijd op orde heeft. Wij zijn dat alleen niet… Oeps. Zo gebruiken wij FLINK maar wat graag als we al begonnen zijn met koken: de bezorgservice is meer dan handig als je al begonnen bent aan een recept en erachter komt dat je toch nog een product mist. Het enige wat je moet doen, is de app downloaden en je (missende) boodschappen shoppen. Easy peasy. Idem overigens wat betreft last minute vistite (en je moet nog opruimen). Dik pluspunt dat de (web)shop tot de nok toe gevuld is met lekkere dingen. Je vindt hier niet alleen kakelverse, maar ook nog eens biologische, fair trade en vegan producten tegen een eerlijke supermarktprijs. So what’s not to like? Extra pluspunten dat de start-up samenwerkt met lokale leveranciers. Oh en de bezorgservice is ook nog eens milieuvriendelijk. Zo zetten zij eerlijk betaalde fietskoeriers in om de boodschappen aan huis te bezorgen. Go Flink!

 

PS. Met de code ‘BARTSBOEKJE’ krijg je nu €10 korting op je eerste bestelling van minimaal €20. Kijk, dat vinden we nou leuk.

Download hier de link naar de app en dan kun je lekker naar achter leunen, terwijl je geniet van deze super snelle bezorgservice. Graag gedaan!