Nederland19 juli 2021, door Imara Milatz

Travelhack: Oslo skin lab is niet te missen in je koffer

Nederland, 19 juli 2021, door Imara Milatz

Travelhack: Oslo skin lab is niet te missen in je koffer

Vanaf vijfentwintig jaar (wist je niet hé) begint de aftakeling. Opgedane zonneschade uit je zonnebank- en om-de-tien-minuten-draaien-jaren die toen - hopelijk - voor een zongebruinde teint zorgde, resulteren nu in kraaienpootjes en hangend vel. We've all been there. Wiens vakantie bestond niet uit het smeren van olie (voor de die hards zónder enige vorm van sun protection) om minimaal van 12-3 elk zonnestraaltje te pakken (met het zonnebedje meeschuiven waar de zon schijnt, inclusief). It's a lifestyle. Maar dat is verleden tijd. Want die bijbehorende rimpels, die willen we niet. Hoog tijd voor een andere wél skin improving lifestyle. Naast een zonnehoed (hello fashion), een goede spf en schaduwuurtjes tijdens de piekuren, kan The Solution van Oslo Skin Lab eigenlijk niet ontbreken in je toilettas deze zomer(vakantie).

Oslo Skin Lab

Oslo Skin Lab

Oslo Skin Lab als travel necessity ja. Want na een aantal maanden braaf de dagelijkse dosering innemen – plus echt verschil zien en voelen – is de koffer niet compleet zonder Oslo Skin Lab. Tegenwoordig gaat de toilettas sowieso mee waar wij zelf ook heen gaan. Niet om het gezicht bij te poederen of om de lippenstift bij te werken (veel teveel gedoe). In het tasje zitten vooral andere essentials zoals stekkers, poetsdoekjes (mom life), een schaartje (echt, je wil niet weten hoe vaak je die nodig hebt) én materiaal om iedere dag het gezicht van binnenuit te voeden: The Solution.

 

The Solution? You may ask. The Solution is een ‘gehydrolyseerd collageen’ van rund, dat wil zeggen dat de inhoud van de zakjes wordt onttrokken aan restmateriaal – huid en kraakbeen – dat afkomstig is uit de voedingsindustrie. Dan hebben we het over een collageen welke speciaal is ontwikkeld met als wetenschappelijk aangetoond resultaat dat rimpels afnemen, de huid wordt ondertussen gladder, steviger en (weer) elastisch. Ook niet onaardig: cellulite wordt minder zichtbaar bij langdurig gebruik. It’s a win. Enne, alles zonder geur of smaakstoffen (of andere toevoegingen, for that matter).

Dat we om zijn en niet meer zonder Oslo Skin Lab in de dagelijkse routine kunnen, is wel duidelijk. Zo duidelijk, dat we er helemaal in zijn gedoken om te achterhalen op welke manier het spul zo’n goed effect op onze gezichtjes geeft. We deden ‘research‘ en schreven er wat over: Oslo Skin Lab.

Travelhack

Travelhack

Al is The Solution een wondermiddel an sich, met de handige ‘reisverpakkingen’ waarin de werkzame stof komt, neem je precies evenveel zakjes mee als je vakantie lang is. Misschien niet in de basis ontwikkeld voor luie mensen die ergens op de dag herinnerd willen worden aan de zakjes in hun tas zodat ze het niet vergeten in te nemen (#guilty). Maar hé, handig is het wel. Als abonnee krijg je je routine thuis afgeleverd en voorgeschoteld in de vorm van precies genoeg sachets om vier weken lang de juiste inname te ontvangen. En dat dan weer heel handig verpakt in dagelijkse sachets met daarin de wetenschappelijk aangetoonde werkzame dosis collageen. Kind kan de was doen. Dankzij deze makkelijke verpakking, kun je The Solution overal mee naartoe nemen. Je hoeft je routine op vakantie dus niet te onderbreken. Op deze manier is je skincare routine hartstikke handbagageproof met de ultra lichtgewicht verpakking en is er geen gedoe met vloeistoffen aan de horizon.

 

Twijfel je alsnog? Je membership is flexibel en kun je op elk moment aanpassen, pauzeren of opzeggen. Kortom, je zit nergens aan vast. En anders haalt het volgende je misschien wel over:

Member worden? Dan krijg je -uitsluitend via ons- 60% korting op de eerste verpakking met de code: bartszomer (bestellen kan exclusief op osloskinlab.nl).

 

En off we go

En off we go

En dan de boel inpakken en gaan! Naast de sachets, je bikini en badkleding kun je toch vrijwel alles nog daar aanschaffen, mocht je iets vergeten. Dat de nodige reiservaring voor inpakskills hebben gezorgd, kunnen we wel stellen. Onze ultieme travel light tips? Here you go. En als we eenmaal aan het tippen zijn geslagen, kunnen we niet meer stoppen.

Waar gaat de reis heen?

Italië? We hebben genoeg tips daar aan het vasteland. Van Rome, terug naar het Noorden voor Zuid-Tirol en ook de eilanden vergeten we niet. Nooit.

Ondertussen namen we óók Griekenland weer onder de loep en doken we de een na de andere parel op.

En de boel dichter bij huis? Die houden we ook goed in de smiezen. Nog altijd a lot happening in ons eigen land. Nederland.