21 november 2017, door Maartje

Bijna open: Cosy Coffee Bar Amsterdam

21 november 2017, door Maartje

Bijna open: Cosy Coffee Bar Amsterdam

Momenteel wordt er op de Eerste van der Helststraat nummer 66 in de Pijp, nog geboord, gezaagd, gesaust en nog meer van zulk soort trammelant. Dat gaat uiteindelijk allemaal leiden tot het nieuwe Cosy Coffee Bar. Juist, nog een nieuwe koffietent in Amsterdam, waar we er heus al veel van hadden, maar nooit genoeg.

De looks? We zagen al een prachtige donkere houten vloer voorbij komen, diep donker groene tegeltjes aan de wand (o de liefde) en grote ramen die een doorkijk geven op de toekomstige knusse binnentuin. Een binnentuin! Nu al leuk en zelfs zonder meubels is de sfeer al goed te proeven. De inspiratiebron voor Cosy Coffee Bar Amsterdam?

Het fotogenieke Bali. A.k.a. hét vakantiegevoel. Ultiem. Woestaantrekkelijk. Zomers all your long. Van dattum. En dat je maar jezelf kan zijn en relaxed bent, want dat is ook Bali. No fuzz zeg maar. Bij Cosy - klinkt sowieso wel echt heel gezellig he? - haal je koffie, ontbijt, lunch of een sapje. Om aan de stamtafel te veroberen of to go.

Dat we meer dan volop vertrouwen hebben in het soon to be Cosy Amsterdam is een gegeven: de eigenaren runnen zowel de Dikke Graaf als Barrica (en ook daar we maar al te graag). Voor die twee zaken moet je even op de fiets stappen vanaf Cosy maar dat ritje is het zeker waard. Just saying... Tot snel Cosy, heel snel!

Liefs, Bloeme