• 17 July 2018
  • Happy New Website!
Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
17 July 2018
  • 26-07-2016
  • Amsterdam, Amsterdam West, Nieuw

Restaurant Dikke Graaf én Barrica Amsterdam

Restaurant Dikke Graaf én Barrica Amsterdam

Verhip! Laten we de Dikke Graaf nu wél bezocht hebben, maar nog niet benoemd hier op deze site. Wat kunnen we zeggen... we are only human. Want restaurant de Dikke Graaf aan de Wilhelminastraat (nummer 153) in de Helmersbuurt (bij de Overtoom) is precies zo'n lekker pretentieloos eetcafé waar je avond aan avond terecht kunt. En wil. Dat kunstje leerde de broers en eigenaren Graave in Arnhem waar ze hun eerste zaak opende. Vervolgens was Amsterdam aan de beurt voor een kleine zaak met ongedwongen happen (rib-eye en burgers onder andere, tonijn sashimi, gamba's met knoflook, artisjok met dip, een visje, romige burrata (jajaja) en steak tartaar (!)) voor fijne prijzen, al mogen (en kunnen) oesters, slakken en champagne ook.

And it is only getting better! De broers van Dikke Graaf openen namelijk aan het andere uiteinde van de straat het nieuwe restaurant Barrica! Zelfde mannen, zelfde gezelligheid, zelfde kunde, ander concept. Bij Barrica namelijk Spaanse & Italiaanse wijnen met lekkere hapjes. 'Stukje' vakantie in eigen stad, dat is het idee bij Barrica. De planning voor de opening is begin oktober, and so we wait. Voor wie niet kan wachten: op naar Dikke Graaf! Dikke Graaf / Barrica