24 juli 2022, door Gili Papier

Haal de zomer in huis met een Bio-Bos van bloomon

24 juli 2022, door Gili Papier

Haal de zomer in huis met een Bio-Bos van bloomon

We fleuren allemaal op in de zomer. Hoe? We kleden ons kleurrijker, voelen ons vrolijker en daarom organiseren we etentjes in huis, op het balkon, in de tuin of op het dakterras. Maar hoe haal je de zomer echt in huis? Met iets dat bovendien lekker makkelijk op de post kan en het liefst met een mooi duurzaam verhaal natuurlijk. Daar komen onze vrienden van bloomon om de hoek kijken. Want de online bloemist lanceert deze maand de bloomon Bio-bos met Europees biologisch keurmerk.
Ennnn, we hebben een primeur: in Nederland is bloomon de eerste aanbieder van bloemen die dit keurmerk aan een boeket mag geven.

 

Leuk detail: de samenstelling van het boeket varieert iedere week. En omdat de beschikbaarheid van biologische bloemen beperkt is, is het dus een echte limited edition. Sla je slag nu het nog kan, want de Bio-bos is verkrijgbaar van 15 juni tot eind september - of zolang de bloemen beschikbaar zijn - in de online floral shop.

We zetten de bloemetjes buiten (en binnen)

We zetten de bloemetjes buiten (en binnen)

Wie verzorgen de betere bloemen? bloomon! En onze Barts Boekje-bloemen-hofleverancier lanceert voor de derde keer op een rij -wegens groot succes- opnieuw de Bio-Bos. Een boeket dat vers uit het Nederlandse veld is geplukt en bestaat uit 100% biologische veld- en korenbloemen. Ze komen in de frisse kleuren van het seizoen en zijn zorgvuldig samengesteld door de stylisten van bloomon. Heerlijk idee: thuisbezorgd en binnen 1,2,3 seconden hoppa in de vaas.

Easy does it en binnen no time heb jij een puik aangekleed huis. Oh en wacht eens even, geen vaas in huis? No problem. Bestel dan de bloomon Cube-vaas gewoon bij je bestelling. De Cube vaas is gemaakt van 100% gerecycled glas. Deze vormt met zijn strakke lijnen een mooi contrast met de dromerige veldbloemen. Perfect voor op de schouw, in de keuken of op tafel. Dus niet alleen een mooi plaatje op tafel, maar ook een goed duurzaam verhaal en daar houden we van. Punt.

100 % Flower Power

100 % Flower Power

100% Biologische bloemen? Jawel! Deze worden in de volle grond en op natuurlijke wijze geteeld, zonder gebruik van chemische middelen.
Hoe dit mogelijk is? Het is in feite de natuur zelf, halleluja voor alle bijen, beestjes en andere natuurlijke hulpmiddelen die de bloemen beschermen en waardoor er geen chemische bestrijdingsmiddelen nodig zijn om de bloemen te telen.

En als bloomon iets doet met een duurzaam karakter, dan doen ze het meteen goed. De verpakking van de Bio-bos is dit jaar namelijk ook nog eens volledig recyclebaar. Daarbij zijn de bloemen verpakt in papier dat is gemaakt van restafval van rozen en is iedere Bio-bos voorzien van een speciaal bloemenkaartje met informatie over de bloemen. Het papier van dit kaartje is gemaakt van tulpenafval, je kunt de
vezels van de tulp zelfs nog zien. Na ontvangst kan de recyclebare verpakking gewoon zo de papierbak in.

Conclusie van het verhaal: haal de zomer in huis op een duurzame manier met deze prachtige Bio-Bos, die ook nog eens goed verhaal heeft. Petje af voor bloomon.

De Bio-bos is van 15 juni tot eind september verkrijgbaar via bloomon. Prijs: € 32,95, inclusief bezorging.
Persoonlijk kaartje (optioneel): € 1,95. Bijpassende Cube vaas: € 22,95.