4 november 2019, door Maartje

Bloomon presenteert nieuwe collectie voor feestseizoen

4 november 2019, door Maartje

Bloomon presenteert nieuwe collectie voor feestseizoen

Een huis, of een kantoor, zonder (verse) bloemen klinkt ons, eerlijk is eerlijk, schier onmogelijk in de oren. Willen we gewoon niet. Maar of we altijd tijd hebben om de boel fris en fruitig te houden? Nope. Met als resultaat dat er zo af en toe een bos staat te verpieteren. Precies daarom zijn we zo fan van de bloemen bezorgservice Bloomon: op gezette tijden de mooiste bossen in huis (vaas inclusief!) en dat dan ook nog eens naar het seizoen. Ha! En Bloomon heeft weer iets nieuws: een prachtige seizoenscollectie bloemen met de mooiste warme kleuren voor het feestseizoen. Just what the doctor ordered.

Bloomon feestcollectie

Bloomon feestcollectie

Dikke kans dat je as we speak een lekker bosje droogbloemen of pampastakken in huis hebt staan, toch? Snappen we. Wij ook. Maar weet je dat het super leuk is om de gedroogde pampastakken of droogbloemen te combineren met een mooie bos verse bloemen? Is zo! Staat prachtig en je kunt er zoveel mee varieren als je wilt. Ze doen het, in onze optiek, het best in de extravagante bossen met uitbundige seizoendsbloemen van Bloomon: de warme gezellige winterse tinten matchen perfect met het gedroogde goed.

Zeker zo rond de feestdagen is het een perfect moment om je interieur nóg wat meer warmte en gezelligheid te geven met sfeervolle decoratie. Een uitgesproken bos bloemen in feestelijke kleuren haalt op een stijlvolle manier vrolijkheid in huis, terwijl het buiten donker en koud is. Trust us: it’s a quick fix.

En dus heeft Bloomon heeft voor het feestseizoen twee verschillende bossen samengesteld: de een in uitgesproken, felle kleuren als fuchsia en knalrood, de ander in een uitgebalanceerde mix van roze, dieprood en champagnetinten (matched waarschijnlijk lekker het je kerstboom). De zorgvuldige samenstelling van bijzondere seizoensbloemen en -takken vormen een uitbundig, maar tegelijkertijd stijlvol, chic en elegant plaatje. Een bloemkunstwerk eenmaal in de vaas! 

Bloomon