13 maart 2021, door Nina van Hilst

Bloemen chocolade van Anne Fleur Sanders

13 maart 2021, door Nina van Hilst

Bloemen chocolade van Anne Fleur Sanders

Eetbare bloemen zijn altijd weer een betoverd gezicht. Helemaal wanneer food kunstenaars als Anne Fleur Sanders ermee aan de slag gaan. Deze chocolatier maakt de mooiste repen chocolade met eetbare bloemen. En nu de lente weer in aantocht is, bloeien deze repen weer op. Een bijzonder brievenbus-proof cadeautje voor de loved ones die je nu even wat minder ziet.

Anne Fleur Sanders

Anne Fleur Sanders

Wat krijg je als je een creatieve vrouw met een talent voor koken en een passie voor wilde bloemen kruist. Juist ja, overheerlijke bloemige kunstwerkjes om op te eten. Food designer Anne Fleur Sanders maakt wanneer de bloemen bloeien deze chocoladerepen met eetbare bloemen. De bloemetjes in deze repen zijn zelf gezaaid en geoogst. En iedere lichting die er uit haar handen komt, is weer anders. Na de winterstop zijn de eerste lenterepen weer te bestellen. Een traktatie op je Paas-tafel. En een waar – weer eens iets anders dan een bos bloemen – cadeau om op te sturen naar iemand.

Behalve deze repen maakt Anne Fleur ook beschilderde bonbons en kunstwerken van taartjes. Ze is gevestigd in Haarlem maar de chocolade past gewoon door de brievenbus.