Nederland15 augustus 2020, door Michel + Renske

Bloemen plukken en thee drinken bij de Sfeerstal, Nieuwveen

Nederland, 15 augustus 2020, door Michel + Renske

Bloemen plukken en thee drinken bij de Sfeerstal, Nieuwveen

Herinnert u zich dit heerlijke - al zeggen we het zelf - artikel nog? 3 x zelf bloementjes plukken onder de rook van Amsterdam? Nou, we hebben er dus nóg een gevonden! Mocht je nog op zoek zijn naar een lekkere buitenstek waar je lunch, taart of thee kan combineren én een portie bloemen plukken: bij de Sfeerstal moet je zijn. In Nieuwveen is dat, zo'n 35 kilometer van Amsterdam vandaan wat je een klein half uur rijden met de auto kost. En dan heb je ook wat!

de Sfeerstal, Nieuwveen

de Sfeerstal, Nieuwveen

 
De sfeerstal is een theehuis met pluktuin. Je komt er door kleine weggetjes te volgen vanaf de A4 (als je vanuit Den Haag of juist Amsterdam komt). Het plekje doet kneuterig aan (yay) en is dat ook: een portie schattigheid op z’n tijd kan iedereen waarderen, toch?

Bij het kraampje vooraan als je aankomt bij De Sfeerstal kun je een tuinschaar en mandje halen en dan mag je eigenlijk gewoon meteen al los in de tuin. Je eigen bossen bij elkaar rapen dus. Leuk voor jezelf (en voor thuis) maar voor kinderen vaak nog het allergrootste feest. 

Daarna ben je welkom in het theehuis om wat te drinken of om de kids nog wat verder uit te laten razen in de tuin (mét trampoline). Taartjes, sandwiches, thee, koffie en limonade – er is voor ieder wat wils en dit alles in tuttig, heerlijk oud-Hollandse scenery. 
 
Let op: de pluktuin is gesloten op zondag! Verder elke dag open voor al je bloemplukactiviteiten.