Nederland8 december 2020, door Margaux van der Mieden

Een winterse staycation bij Blooming Hotel in Bergen (aan zee) aan de Noord-Hollandse kust is wat je wil

Nederland, 8 december 2020, door Margaux van der Mieden

Een winterse staycation bij Blooming Hotel in Bergen (aan zee) aan de Noord-Hollandse kust is wat je wil

Nee joh, een vakantie voorbij de grens zit er echt nog steeds niet in. Is ook niet (zo) erg. Als je maar weet waar je heen moet in eigen land. Of we dat weten? Is dat nog een vraag? Wat is een fijnere shortbreak dan uitwaaien op het strand, wandelen in de mooie Nederlandse duinen en natuur en genieten van luxe in een mooi hotel? Nou? Precies, dat dachten we al. blooming is de naam. Hotel blooming (das met een kleine b ja maar dat zegt niks over de grootsheid van het hotel hoor). En in het Noord Hollandse Bergen aan Zee vind je 'm. Van ravotten in de duinen tot relaxen in het zwembad of onderuitgezakt in de bar; blooming Hotel heeft een (te) leuk (winters) arrangement voor je in petto. Unwinden en opwarmen aan de Nederlandse kust. Nieuwsgierig? Snappen we.

 

Winter bij blooming Hotel

Winter bij blooming Hotel

Een staycation zeg je? Niet een normale doorsnee hoor. Neen, je wordt bij blooming nog eens extra in de watten gelegd! Overdag kun je genieten van de unieke Noord Hollandse kustnatuur waar blooming Hotel middenin staat. Wandelen, shoppen in Bergen, fietsen met een fiets van het hotel die voor je klaarstaat en daarna relaxen in de sauna of het zwembad. Voor de actievelingen onder ons zijn er speciale activiteiten georganiseerd, samen met het personeel. Leuk! Zoals een wijnproeverij met sommelier Lisa, een dessert maken in de keuken met chef Roel, voetballen met het keukenpersoneel op het pannaveldje, een potje pijlsnelle pingpong met directeur Mike of ben je nieuwsgierig naar de geschiedenis van blooming? Dus nee, vervelen is echt geen optie nie. Alles tijdens een winterse staycation. Voor jong en oud genoeg te doen dus. O, en nog een extraatje die we het noemen waard vinden: je krijgt bij aankomst bij het hotel een Dopper om mee on the road te nemen!

Deze winterse shortbreak bij blooming Hotel wil je. Trust us. Je kunt boeken op basis van 2, 3, 4 of 5 nachten en dit heuse pakket is tot 28 februari 2021 beschikbaar. Via de site van blooming Hotel kun je deze staycation bemachtigen.

En er is meer… Tijdens je short break kun je heerlijk eten in het vernieuwde Restaurant Zandhoeve. Met heerlijke wijnen en alles bio. Niet zomaar bio: vrijwel alle groenten komen uit de eigen moestuin – blooming Hotel houdt hun producten extra goed in de smiezen. Nog niet uit getafeld? No problem bij blooming: je krijgt gewoon nog een fles wijn mee naar de kamer. Genieten. Het ontbijt en de lunch worden ook compleet verzorgd door het blooming team. Ga je de hort op dan krijg je de lunch gewoon to go mee. Simple as that. Enne, na een leuke of relaxte dag kun je neerploffen en genieten van een borrel in de blooming brasserie of de bar. We told you: blooming is een opperbeste Bart tip.