Spanje, Ibiza13 mei 2021, door Anne Abendroth

There’s a new kid on the block: Can Domo Ibiza

Spanje, Ibiza, 13 mei 2021, door Anne Abendroth

There’s a new kid on the block: Can Domo Ibiza

We doen een vreugdedansje achter de schermen bij Bart, want er opent weer een nieuwe hippe place to be op ons favoriete eiland. En mooi dat 'ie is! Stiekem zijn we onze zomerplannen al aan het smeden, ha. Want we hebben de zomer inmiddels al aardig in ons bol. De naam? Can Domo Ibiza. Een heerlijke hide-away voor alleenstaanden of met vriend(in)/partner.

Can Domo

Can Domo

Picture this: wakker worden in een kingsize bed met de zon op je snoet. De heerlijkheid. De kamers zijn ingericht met natuurlijke tinten en materialen, waardoor het een serene yet luxe vibe uitstraalt. Het hotel heeft drie soorten kamers: standaard kamer, deluxe kamers (met klein zwembad) en de superdeluxe kamer. Alle kamers hebben een terras waar je heerlijk kunt vertoeven.

En als dat nog niet genoeg is, heeft het hotel ook nog eens een retegoed restaurant. Speaking of… Het restaurant kreeg in 2019 een heuse Michelinster. U snapt. De chef-kok neemt je mee in de smaken afkomstig uit de Mediterrane keuken. Oh en de groenten komen vers uit de eigen tuin. Enne, wat dacht je van zelfgemaakte olijfolie om de gerechten naar een next level te brengen. Hulde.

 

Je kunt hier ook yoga lessen volgen of wat welverdiende tijd voor jezelf bij de Spa doorbrengen. Do I hear wedding bells? Can Domo is ook te boeken als trouwlocatie of voor feesten en events. Oh en als je er dan toch bent, op zomervakantie, honeymoon of met het feestcomité: huur dan één van Can Como’s boten en dobber een dag (of twee) op zee.

Can Domo Ibiza

Beeld van de instagram van Can Domo

Wat te doen met de kids op Ibiza? Lees verder.

Boot huren voor een dag? Kijk hier.