Nederland17 december 2020, door Anna Sophie Wellink

Bloot voor Brood Kalender: initiatief om de horeca te supporten

Nederland, 17 december 2020, door Anna Sophie Wellink

Bloot voor Brood Kalender: initiatief om de horeca te supporten

De horeca wordt hard getroffen, dat mag duidelijk zijn. Het enige dat je kunt doen, is bij je favoriete horeca-adressen lekkers bestellen voor thuis. Je kent ze wel, die boxen gevuld met een gang of drie of meer. Koffie's to go totdat je stuitert van de cafeïne. Bestel een fles goede wijn bij je online bestelde eten. En dat was het wel zo'n beetje. Tromgeroffel... Er is namelijk een nieuw initiatief om de horeca te ondersteunen, Bloot voor Brood kalender! Leest u mee?

 

Zo aan het einde van dit nogal crazy jaar is het sowieso een goed idee om dit soort initiatieven te ondersteunen. Wat dacht je ervan? Ook de kids die niet op vakantie kunnen helpen door een kleine donatie? Lees hier meer.

Bloot voor Brood Kalender

Bloot voor Brood Kalender

Twaalf (good looking) horecahelden gingen uit de kleren voor de Bloot voor Brood Kalender. De horeca kan namelijk wel wat positieve steun gebruiken. Zo ontstond dan ook het idee: een humoristische en verleidelijke kalender die is gemaakt samen met 12 horecazaken door het land. Chefs, ondernemers, bartenders en bediening medewerkers zijn letterlijk Bloot gegaan voor Brood. En van deze foto’s is een kalender met een verleidelijk randje gemaakt… sexy it is. De opbrengsten van de verkoop (minus de druk- en verzendkosten) aangevuld met sponsorgelden vormen samen de opbrengsten pot. En die pot wordt verdeeld onder 162 verschillende horecazaken die zich hiervoor kunnen aanmelden. U snapt, de eerste 12 plekken zijn al vergeven door de modellen, ha.

Hoe leuk, een kalender- voor het goede doel- onder de kerstboom. Dikke extra van deze kalender het zijn niet alleen 12 sexy maanden, per maand ook een signature dish of een persoonlijk verhaal van de horecazaak.Bestel de kalende hier.