4 juli 2022, door Maartje

Reizen met kids? Het Bollebozen Letterpretpakket is een aanrader

4 juli 2022, door Maartje

Reizen met kids? Het Bollebozen Letterpretpakket is een aanrader

Een van de best gelezen artikelen op Barts Boekje? Dat is deze: reizen met een baby (of klein kind) doe je zo. Dat schrijven we hier niet om op te scheppen hoor, ben je mal, maar om aan te geven dat veel mensen het toch altijd maar wat spannend vinden, zo'n (vlieg)vakantie met een mini. Snappen we! Aan de andere kant is de oplossing altijd simpel:

 

  • Ben jij relaxed, dan is je kind dat ook
  • Een goede voorbereiding is het halve werk (zie ook de tips in het andere artikel)
  • Zorg voor voldoende en goed/leuk (travel)entertainment.

 

En voor dat laatste kunnen we niet anders dan jubelen over het bol.com Bollebozen Letterpakket. Zo zo zó goed. En leuk. Vindt ook ons kroost (en dat zijn de meest kritische keurders van allemaal, dus dat wil wat zeggen). Nog beter: bij bol.com vinden ze dat alle kinderen gelijke kansen verdienen, en dragen daar graag aan bij. Bestel je zo'n Bollebozen Letterpretpakket, dan doneer je er meteen één aan een ander kind.

 

Fijn, Bollebozen. Een goed verhaal van bol.com.

Hallo Zomervakantie!

Hallo Zomervakantie!

He he, zomervakantie. Zwemmen, spelen, leuke dingen, alles. En tijd om te lezen. Want als je tijdens de zomer een boek leest, begin je het nieuwe schooljaar goed. Waar haal je dat boek vandaan? Uit het bol.com Bollebozen Letterpretpakket!

Met het Bollebozen Letterpretpakket blijven kinderen op een leuke manier de hele vakantie bezig met lezen en verhalen. Bestel je het pakket (voor net geen 13 euro), dan is het, zoals je van bol.com gewend bent, meestal de volgende dag al in huis. Of zelfs dezelfde dag als je in de ochtend bestelt! Fijn, zeker met al die last minute dingen waarbij je vást weer een aantal zaken vergeten bent. Het pakket zelf is een gezellig koffertje van karton, gevuld met een doeboek, kleurboek, een leuk leesboek en meer.

Just what the doctor ordered en precies hetgeen je meeneemt in je handbagage om het kleine spul (er is een koffertje voor kids van 4 tot 6 jaar, en eentje voor kids van 7 tot 9 jaar) te entertainen tijdens de vakantie en/of tijdens de vlucht (want wie het goed doet, weet dat de vakantie al op de luchthaven zou moeten beginnen).

Leuk, leuker, leukst, al werden we pas echt niet te stoppen enthousiast toen we lazen dat bol.com met de verkoop van ieder Letterpretpakket via één van bol.com’s samenwerkingspartners ook meteen een pakket aan een ander kind doneert. Een kansarmer kind dat een boek prima kan gebruiken. Goed bezig, én een goed gevoel. Dat is pas zomer!

Wij kochten die voor de kleine avonturier van 4 tot 6 jaar. In deze reiskoffer zit het prachtige prentenboek Duizend-en-één djellaba’s, een super leuk doeboek van Encanto en het kleurboek van PAW Patrol dat heel graag ingekleurd wil worden. Die kleurpotloden zitten dus ook in de koffer. En wat mag niet ontbreken in een reiskoffer? Precies: een heus paspoort en boarding pass.

Bestel hier je Bollebozen Letterpakket

 

Bollebozen is een initiatief van bol.com. We vinden dat alle kinderen gelijke kansen verdienen, en dragen daar graag aan bij. Door het plezier van lezen en verhalen over te brengen en aan te wakkeren, bijvoorbeeld. Maar ook door hun digitale vaardigheden te helpen ontwikkelen. Met tal van initiatieven zetten we ons het hele jaar door in voor een goed verhaal met een mooie afloop voor ieder kind.