Nederland, Rotterdam4 oktober 2017, door Maartje

BonBonontheBlock 2.0 Rotterdam

Nederland, Rotterdam, 4 oktober 2017, door Maartje

BonBonontheBlock 2.0 Rotterdam

Alles, aaaaallllluuuuhhhhus willen we hebben bij de Rotterdamse for the mini-me boetiek BonBonontheBlock. Alles. Dus is het mooi nieuws dat BonBonontheBlock the origional, vanaf nu in de vernieuwde BonBonontheBlock 2.0 geopend is. Het idee blijft hetzelfde: exclusieve treasures voor kleine rebellen, zowel online te koop als in de vernieuwde Rotterdamse shop.

Even terug... BonBonontheBlock zou toch sluiten? Huh? Klopt! En dat kwam ook de Rotterdamse shopper Marie-Claire Moerkerk ter ore. Zag Marie-Claire helemaal niet zitten (haar dochter heet Keesje en haar zoon heet Mans - wij zijn instant fan van Marie-Claire). Van het een kwam het ander en inmiddels is Marie-Claire samen met Rieke van Wijngaarden eigenaresse van het vernieuwde (maar toch ook herkenbare) BonBonontheBlock. Hetzelfde, maar dan groter en nóg beter, eigenlijk.

Barts-Boekje Junior - BonBon Block Rotterdam

De focus ligt op het online shopgeweld (logisch), maar de winkel is ook een feest. Shoppen kun je bij beiden voor coole kids van 0-12 jaar van merken zoals Fresh Dinosaurs, Fish and Kids en het Franse Bonheur du Jour. Maar ook bekendere labels als Stella McCartney Kids, MarMar Copenhagen en Mini Rodini passen bij BBOTB, zo leest het persbericht.

 www.bonbonontheblock.com 

Kortekade 58 in Rotterdam-Kralingen.

Ps. Ook in het persbericht: er is een eigen collectie in de maak! Op basis van de site en de inkoop-skills van de eigenaressen kan dit alleen maar prachtig en goed worden. Naar verwachting zal de eerste Bon Bon, for little rebels with a cause sweater-lijn in november (!) verkrijgbaar zijn.