15 januari 2018, door Maartje

Borrelen mét oppas

15 januari 2018, door Maartje

Borrelen mét oppas

En nee, met die kop bedoel ik niet dat de oppas mee mag gaan borrelen. Nee nee, het (briljante) idee van de Scheveningse De Pier is dat JIJ gaat borrelen en dat ZIJ voor de oppas gezorgd hebben. Alles onder 1 dak. Goed geregeld.

Afgelopen vrijdag 12 januari werd de borrel voor het eerst georganiseerd door De Pier. En dat was dikke pret, niet in de minste plaats dankzij de fijne mix van 80's & 90's hits, hip hop, dancehall, funk, house en disco van DJ Friss. Precies waar we zin in hebben op de vrijdagmiddag-avond met-zonder kroost.

Mocht je dat nou gemist hebben: geen paniek. Iedere tweede vrijdag van de maand verandert het Pier Podium in Scheveningen in dé vrijdagmiddagborrel met gratis oppas.

Iedere maand klimt er een andere DJ van The Lichthouse Collective op het podium maar de sores uit de speakers blijft gelijk: de fijnste 80's & 90's hits in aanloop naar het weekend. De tijden zijn ook schappelijk: je bent al vanaf 16 uur welkom, tot 20 uur (daarna kun je absoluut nog door, alleen gaat de oppas dan naar huis). Kost niks aan entree, en ook voor de oppas hoef je niet te lappen, maar kinderen tot 2 jaar moet je wel even aanmelden via info@pier. Kleine moeite, groot plezier.

Meer over De Pier in Scheveningen lees je hier: Barts Boekje x De Pier