Nederland, Amsterdam20 april 2023, door Teun Tielen

Dansen tot de zon ondergaat bij de Brixton Brunch: het allereerste brunch en party concept van Amsterdam

Nederland, Amsterdam, 20 april 2023, door Teun Tielen

Dansen tot de zon ondergaat bij de Brixton Brunch: het allereerste brunch en party concept van Amsterdam

Waarom dansen tot de zon opgaat als je ook kunt dansen tot de zon ondergaat? Voordeel: op zondagochtend kun je weer fris en fruitig voor de dag komen. In New York, Londen, Kaapstad en Melbourne en Dubai kon het al een tijdje en nu kun je ook in Amsterdam terecht voor een party brunch. De Brixton Brunch is het allereerste brunch en party concept van Amsterdam. Team Bart was van de partij bij de eerste editie en we kunnen niet wachten om alle ins en outs met je te delen en uiteraard in de tweede editie van 13 mei 2023. Of ja, bijna alle. Het moet natuurlijk wel een beetje een verrassing blijven.

Vroeg pieken

Vroeg pieken

Het concept van de Brixton Brunch is simpel. Lekker eten en flink feesten midden op de dag. Party brunches komen in vele varianten, maar gaan vrijwel altijd gepaard met een hoop alcohol door de goed gevulde bar waar (yes!) ook cocktails te halen vallen. De middag start met een fine dining brunch. Want, als je vroeg wilt pieken is een goede bodem essentieel. Tijdens de eerste editie werd het eten verzorgd door wijnbar Compartir, yum. Wie deze keer gaat hosten weten we niet, maar het zal ongetwijfeld weer bijzonder lekker zijn. Het enige wat jij hoeft te doen is aan te geven of je voor een vis, vlees of een vegetarisch menu kiest. Terwijl je eet wordt er gezorgd voor live entertainment. Hoe dat er precies uitziet is een verrassing, maar dat je alvast warm wordt gemaakt om zelf los te gaan is een feit.

 

Party time

Party time

Na het toetje (rond een uur of 17:00)  worden de tafels binnen no time opgeruimd en kan het echte feest beginnen. Er zijn ook tickets voor alleen het feest verkrijgbaar dus nodig vooral al je maatjes uit om mee te komen dansen. Nu de sfeer er goed inzit en de dj  begint te draaien is het alsof je bij the cool kids in town hoort. Laten we eerlijk wezen, dat is ook wel zo. Je hoeft nergens naar om te kijken. Een spontane én belachelijk goed georganiseerde chaos in een rauwe maar intieme setting. Rond een uur of elf is het feest afgelopen en kun je voldaan je bed inrollen. Heb je ook nog wat aan je zondag. Mocht je de smaak te pakken hebben dan kun je natuurlijk ook nog even doorpakken (kosteloos) bij Club Atelier. De nacht is tenslotte nog jong.

Locatie locatie

Locatie locatie

Waar je wezen moet? Dit keer besloten de mannen van Brixton de locatie van te voren delen, en zal de tweede Brunch editie in Club Atelier plaatsvinden. Ook hebben ze Arjuna Schiks en Lövestad (live) als artiesten weten te strikken. Dus dansen zul je.

Kaarten kunnen nog steeds gekocht worden, dus bemachtig snel jouw plek aan die tafel en we zien je daar.

Koop hier je ticket voor de brunch op 13 mei 2023