Nederland, Venlo6 oktober 2022, door Bo Peters

Bubbels bij het ontbijt? Hier bij Mocca in Venlo kan het

Nederland, Venlo, 6 oktober 2022, door Bo Peters

Bubbels bij het ontbijt? Hier bij Mocca in Venlo kan het

Goed op alle fronten, zo zouden we Mocca in Venlo omschrijven. Één van de lekkerste, verse koffies van de stad (en duurzaam, biologisch en fair trade), dat wat je op je bord krijgt is heerlijk en niet onbelangrijk: het is een knappe zaak van heb-ik-jou-daar. Van goede ontbijt-, lunch- en koffieplekken kunnen we nooit genoeg krijgen. Zo ook niet van Mocca, waar bubbels bij het ontbijt gewoon kan.

Mocca, Venlo

Mocca, Venlo

Centraal gelegen op het oude marktplein in Venlo vind je Mocca. Dagelijks geopend vanaf 08.00 uur, dus ook de early birds onder ons kunnen hier op tijd terecht. Als het nog lekker rustig is en de stad ontwaakt, schuif je hier aan voor je ontbijt. In het weekend, of juist doordeweeks om dat weekendgevoel te creëren. Hier neerploffen onder de heaters van het terras of binnen op de knappe, groene velvetbank is geen straf. Lees: absoluut geen straf. Wie wilt er nou niet ontbijten met croissants benedict met een bubbel on the side? Juist. Eerlijk? Een tien voor het eten hier. Zeggen we niet gauw, maar is hier op z’n plek. Extra pluspunten voor het feit dat bij elk gerecht een passende, goede wijnoptie op de kaart staat vermeldt. Persoonlijke favoriet om zo naar binnen te schuiven? De toast avocado, zalm en gepocheerd ei met de houtgelagerde Chardonnay. Oh my.

Het alleraardigst personeel zorgt er ook voor dat je terug wilt komen, keer op keer. Je bent vanuit Mocca ook zó in de natuur, voor een fijne wandeling langs de Maas. Dus neem een koffie to go mee en voilà. Klaar voor die zonnige herfstwandeling. Een dikke tip.

 

Mocca