11 september 2022, door Maartje

Bureau Bart: KidsToGo.nl voor NaturNes Bio

11 september 2022, door Maartje

Bureau Bart: KidsToGo.nl voor NaturNes Bio

Voor het baby- en kindervoedingsmerk NaturNes Bio (Neslé, tegenwoordig Gerber Nederland) bedachten en ontwikkelden we een eigen URL en landingspagina: KidsToGo.nl, een branded website met precies die tips die ouders die graag onderweg zijn willen weten. Deels met doorgeschakelde artikelen van BartsBoekje.com, passend bij het onderwerp (voor voldoende doorklikmogelijkheden), deels unieke content. Altijd to go, en dat dan met het kroost. Dat dit even leuk, zo niet leuker, kan zijn, net zoals vroeger zonder kids, bewezen we met alle artikelen en socials voor KidsToGo/ NaturNes Bio.

Wekelijks ging KidsToGo ruim over zijn benchmark heen en kregen we veel goede respons op de artikelen, socials en de tips.

Door deze lange termijn samenwerking van ruim drie jaar, kregen we de kans om los van de gemaakte afspraken veel spontane, authentieke content te creëren passend bij zowel de doelgroep, NaturNes Bio en natuurlijk Barts Boekje.

“Werken met Barts Boekje draait om SAMENwerken. Wat is belangrijk voor ons merk, wat past bij de doelgroep van Barts Boekje, en er zo echt een win-win uit halen voor alle partijen. Ik ben er trots op dat we hier beiden ook buiten de gebaande paden hebben durven gegaan en met Kids To Go iets hebben neergezet dat ruimschoots voorbijgaat aan de ‘ klassieke’ influencer samenwerking. En ik vind Maartje echt een ambassadeur: ze omarmt een merk en legt daarbij niet alles op een weegschaal. Tegelijkertijd is het hele team lekker duidelijk: “nee is nee, ja is ja”, ik houd ervan.”

Willemijn Sanders,

Marketing Manager Infant Nutrition bij Nestlé.