11 september 2022, door Maartje

Bureau Bart: TUI Nederland

11 september 2022, door Maartje

Bureau Bart: TUI Nederland

Ruim vier jaar lang verzorgden we content in tekst en beeld voor TUI Nederland. We schreven de goed gelezen blogs voor het TUI platform, deden verschillende social media take-overs per jaar en waren inzetbaar voor o.a. TUI radio-opnamen en -campagnes. Door andere ideeën over de toekomst hebben we gezamenlijk besloten om andere partnerships aan te gaan, maar we kijken terug op vruchtbare jaren (en kijken verwachtingsvol naar de toekomst en nieuwe mogelijkheden op dit vlak met andere partners).

Dergelijke samenwerking hebben niet altijd de afzender 'Barts Boekje'; we doen dit eveneens voor verschillende commerciele merken zonder afzender, zoals bijvoorbeeld het magazine van modelabel Summum.

Al sinds het begin van Barts Boekje in 2012 schrijven en fotograferen (print en online) we voor een scala aan mediatitels zoals ELLE, Harper’s Bazaar, Cosmopolitan, JAN, &C, VT Wonen, Flow, Delicious en meer.

Deze werkzaamheden vallen onder ‘Bureau Bart’ – wel de kwaliteit van Barts Boekje, maar de klant is de afzender.

“Ik vond het heel erg fijn om met Barts Boekje en Maartje te werken omdat ze altijd de meest unieke plekjes weten te vinden, en deze op een hele inspirerende en authentieke manier weten over te brengen.

Een ‘eigen stijl’ is zo belangrijk binnen de enorme zee aan influencers en content makers, en de Barts Boekje content bestond altijd uit een reeks tips die op onze kanalen zorgden voor een mooi bereik en clicks naar de website. Het team van Barts Boekje is altijd op zoek naar vernieuwing en weet kanaalbreed content te produceren. Het was steevast erg fijn om de kruisbestuiving op te zoeken met de Barts Boekje boeken, Cool Cape Town, of een sponsorship op het kanaal Barts Buis. Een kers op de taart we, ook als het geen samenwerking betrof, je altijd met TUI meedacht en ons bedrijf benoemde in de magazines waarin je/ Barts Boekje ook present was.

Kortom, een hele fijne partnership waarin team Barts Boekje te allen tijde ook commercieel meedacht met ons als klant”.

Christine Van Hedel, Social Media Manager TUI Benelux.