13 september 2021, door Maartje

Bureau Bart – wie zijn wij

13 september 2021, door Maartje

Bureau Bart – wie zijn wij

Al meer dan 10 jaar werken we met een team van creatieve doeners aan Barts Boekje; inmiddels een van Nederlands grootste reis- en lifestyle platforms.

Elke dag voorzien we duizenden mensen van verse tips voor vakanties, reizen, etentjes, bruiloften, beauty en meer. En meer is er zeker. Bij Bureau Bart kijken we verder dan ons eigen platform. We ontwikkelen creatieve concepten, beheren social media accounts voor klanten, vermijden gebaande paden en ontwikkelen juist vanwege onze jarenlange kennis op het gebied van reizen en lifestyle concepten waar klanten echt blij van worden.

Maartje Diepstraten

Eigenaar/oprichtster en creatief masterbrein

Een verleden bij reclamebureaus, pr-bureaus, grote nationale mediatitels, particuliere en commerciële partijen, geeft haar de ervaring om een project van A tot Z te creëren en te begeleiden, waarbij A de creatieve brainstorm is en Z een succesvol redactioneel of commercieel eindproduct. Daartussen verricht ze natuurlijk alle begeleidende, coördinerende, werk-uit-handen-nemende, alerte, creatieve, oplossingsgerichte en flexibele stappen die nodig zijn. Kan als geen ander creatieve haakjes bedenken die altijd net even anders zijn dan anders.Vanuit een enthousiasme voor eten, drinken, speuren, verzamelen, regelen en reizen, en een neus voor de leukste nieuwe en gouwe ouwe plekken, reist ze stad en land (lees: alle landen) af op zoek naar de beste adressen. Het resultaat van al dat speurwerk vind je op bartsboekje.com.

Isa de laat

Content manager

Isa kan toveren met woorden en ontwikkelt de slimste online- en social campagnes. Onlangs studeerde ze af aan de School voor Journalistiek en deed ze een master Digitale Media en Bedrijfscommunicatie. Ze kent, weet, geniet, en bijt zich vast in alle nieuwste ontwikkelingen en trends, en weet de fijne kneepjes van het social vak. Wel zo fijn, hoe je het zelf allemaal niet bij te houden. 😉

Yfke Voorbij

Creatief strateeg

Na haar opleiding communicatiewetenschappen is Yfke bij Barts Boekje aan de slag gegaan als Creative Sales medewerker. Maar ook voor Bureau Bart ontwikkelt ze de tofste campagnes en strategieën en weet ze de beste haakjes te bedenken. Een creatief met heel veel smaak dat is onze Yf.

Anne Akkerman

Creatieve account manager

anne akkerman

Ook een verleden bij reclamebureaus, grote bedrijven als Nike en Heineken en de cultuursector (Rijksmuseum en Museum Rembrandthuis). Met ervaring aan zowel ‘ bureauzijde’ als ‘klantzijde’ is ze een fijne sparringspartner voor nieuwe klanten. Niets zo irritant dan een bureau die zich niet kan inleven in een klant en geen idee heeft hoe het ‘on the other side’ werkt. Haar netwerk neemt ze mee, net als een dosis enthousiasme, creativiteit en nuchterheid. Niet lullen maar poetsen. En heel graag voor merken die de wereld een beetje mooier maken.