10 september 2022, door Maartje

Dit is Bureau Bart

10 september 2022, door Maartje

Dit is Bureau Bart

Bureau Bart is het leukste creatieve lifestyle bureau van Nederland. Onder deze noemer realiseren we private label projecten voor uiteenlopende klanten. Van concept en content creatie naar socials, paid adds, (e)boeken, folders, events en campagnes.

Met liefde vertellen we al jarenlang via Barts Boekje over locaties en merken, en alle bijbehorende USP's. Daar zijn we goed in. Waar we óók goed in zijn, is beeldvorming creëren. Een nieuwe brand message. Content, tekst en beeld. Een originele insteek. Creatieve ideeën. Voor jullie merk en eigen kanalen. Barts Boekje kunnen we daarbij inzetten als een van de potentiële media outlets, al is dat geenszins nodig.

De B is van van ‘geen probleem’

De B is van van ‘geen probleem’

Misschien kunnen we je een handje helpen met social media? We zijn bedreven in het boosten van social media campagnes. We weten aan welke knoppen te draaien om zo de juiste doelgroep, tot op geo-locatie en interesseniveau bepaald, te bereiken. We passen Top of Funnel, Middle of Funnel en Bottom of Funnel toe om juist ook die mensen naar jouw merk te lokken die eerder nog onzichtbaar bleven. Een combi van specifiek én uitgebreid. We nemen zorgen (en vooral heel veel tijd) uit handen en functioneren als collega’s om zo een effectieve Instagram-, Facebook-, Tiktok- en/of Pinterestpagina te creëren die past bij jullie merk, visie en doelstellingen.

Een goed ingericht social mediakanaal is belangrijk in je communicatie, met de een optimale conversie als uiteindelijke doel. Een gedegen plan van aanpak levert je uiteindelijk een professioneel ingericht social mediakanaal op dat aansluit bij de wensen van je doelgroep. Het is een verlengstuk van je website. Waar we je ook graag bij helpen overigens.

Behoefte - Belofte - Benefits - Bewijs

Behoefte - Belofte - Benefits - Bewijs

Je wil je product op een laagdrempelige, vernieuwende manier onder de aandacht brengen en je hebt hulp nodig bij het onderhouden van je social media kanalen en content kalender.

Bureau Bart bedenkt de leukste haakjes en concepten voor je merk, waarbij de campagnes niet worden ervaren als obvious reclamecampagnes, maar waarbij ze op een veel slimmere manier onderdeel worden van de interesses en (online) levens van de consumenten.

Je merk wordt op een organische, laagdrempelige manier ervaren. Consumenten zijn blij met de ervaring en content die we gemaakt hebben.

Bewijs? Zie onder eerdere werkzaamheden onderaan deze pagina.