Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
23 January 2019
  • 10-06-2018
  • Amsterdam, Bart Bouwt, Barts Boetiek, Winkelen

Buro Teep x Buro Buiten Amsterdam

Buro Teep x Buro Buiten Amsterdam

Kijk, om in de woorden van Maaike Beekers, chef en lopend vuurtje achter de Nederlandse (woestaantrekkelijke!) uitgave van het oudste modeblad op aard, Harper's Bazaar, te spreken: Buro Buiten is een aanstekelijk initiatief van BURO-TEEP, namelijk een tijdelijke expo en pop-in (dus niet up) store met het thema buitenleven. Vintage & nieuw, prachtig design, vernuftige kampeerspulletjes en dat dan charmant gedrapeerd. Ga snel voordat-ie weer wegpopt, eind juni. Een schaamteloos van Maaike gestolen tekst, want niemand verwoord het beter dan madame Beekers.

Govert Flinckstraat 114

Vinden doe je Buro Buiten van BURO TEEP nog tot de laatste dag van juni, in het hart van de Amsterdamse Pijp aan Govert Flinckstraat 114. Moet je even doen want de dames achter BURO TEEP hebben smaak. Veel smaak. Wat resulteerde in deze expo slash winkel met alleen maar spullen die je hebben wil, of nog even voor sparen moet. Van die zaken die voor altijd zijn, en voor buiten, als je wil.