2 december 2019, door Jorien Thijs

Cadeaus voor baby’s first Christmas

2 december 2019, door Jorien Thijs

Cadeaus voor baby’s first Christmas

Tijdens het eerste jaar van je baby rol je van de ene naar de andere mijlpaal. Eerste hapjes, tandjes, misschien zelf een eerste woordje. Er is alleen één ding dat echt bovenaan de lijst van bijzondere momenten prijkt en dat is baby’s first Christmas. De aller-állerleukste tijd van het jaar wordt nog specialer met een kindeke erbij. Dit zijn de leukste, liefste, lekkerste newborn cadeaus voor onder de boom:

Cadeauset van Naïf

Cadeauset van Naïf

We boenen, smeren en masseren het jong het liefst met de heerlijk riekende spulletjes van Naïf. De producten zijn zo fijn en simpel als ze ruiken en ogen; samengesteld met natuurlijke ingrediënten en zonder waardeloze chemische meuk. Houden we van en helemaal als het om het lijfje van de uk gaat. Om het ons en jou makkelijk te maken heeft Naïf nu cadeausets samengesteld die zo in de schoen en onder boom kunnen. Alle essentials in een gezellig verpakt doosje. Lief. Oh en verslavend. Kost dat? € 24,95

Naïf cadeauset

ABC Baby Photo Cards

ABC Baby Photo Cards

Het fijne aan newborns is dat ze nog nergens heen rollen of kruipen als je een foto maakt. En laat je nou net iedere blik en elk moment van je verse baby willen vastleggen. Ja toch? De doosjes van Milestone Cards kennen we natuurlijk, maar nieuw zijn de prachtige (maar echt heel erg mooi!) handgetekende fotokaarten van A (New Arrival) tot Z (Zzzz napping). Om naast je kindje te leggen als je weer een serie kiekjes maakt. Of om in een lijstje te doen, zo mooi vinden we ze. Een perfect kerst- en/of kraamcadeau.

ABC Baby Photo Cards

Motherlove ketting van Lennebelle

Motherlove ketting van Lennebelle

De mooiste aanleiding om een sieraad te geven (lees je mee vriend?) is ongetwijfeld de komst van een nieuwe bébé. Op het verlanglijstje: de Medaillon Ketting uit de Motherlove collectie van Lennebelle. Het medaillon heeft de vorm van een hartje en wordt extra persoonlijk met de initialen van je spruit erin gegraveerd. Extra leuk: er past precies een klein fotootje in. En geloof ons baby daddy, ook een paar jaar na dato kun je nog prima aankomen met baargoud. All I want for Christmas..

Lennebelle

Cool Cape Town Kids

Cool Cape Town Kids

Over met het reizen zodra er een baby is? Hou op, schei uit. Kaapstad is bijvoorbeeld een ideale vakantiebestemming met kinderen: er is geen tijdverschil (dááág jetlag) en het leven wordt er overdag geleefd (doei FOMO). Verder is het nog steeds de bruisende citytrip waar je een onvergetelijke natuur- en foodievakantie aan vastkoppelt. De stad en zijn omgeving zijn oe’s en aah’s voor het hele gezin en ‘familie first’ is in Zuid-Afrika een ongeschreven niet mee te sollen regel. De beste, leukste, lekkerste en knapste adressen vonden hun weg naar Cool Cape Town Kids. Gun die jonge ouders de trip van hun leven en geef ze deze ultieme Kaapstad gids.

Cool Cape Town Kids

Once Upon App + Your Lovely Memory

Once Upon App + Your Lovely Memory

Newborns en foto’s, het is een een-twee-tje maar waar alle cliché’s op het gebied van kinderen nu eenmaal gewoon waar zijn, geldt dat ook over het vastleggen – en bewaren! – van al die dierbare momenten die veel te snel voorbij vliegen. Er zijn een hoop apps op dat gebied, maar onze favoriet is Once Upon App dat een woest-aantrekkelijk vormgegeven boekwerk oplevert en dat zich zelf bijna vormgeeft. Het woord zegt het al: we hebben hier hier over een app. En als je – of degene aan wie je een abonnement cadeau doet, want dat is natuurlijk ook een puik plan, in plaats van een kant en klaar boek –  nou liever niet de hele tijd met je snuit in je mobiel zit (wat we ons kunnen voorstellen) dan is Your Lovely Memory helemaal iets voor jou/ de krijger! Iedere maand ontvang je een reminder en een eenvoudig formulier om de herinneringen van die maand in te vullen. Foto’s er bij, mailen, en na een jaar krijg je een klassiek gebonden prachtig naslag van je kleintje en al jullie avonturen. Meer over Love Your Memory lees je hier