Engeland, Londen9 oktober 2019, door Michel + Renske

Caravan Bankside

Engeland, Londen, 9 oktober 2019, door Michel + Renske

Caravan Bankside

Caravan in Londen is not really nieuw, maar als iets al jaren vaste prik is, én keer op keer weer favoriet blijkt, dan bejubelen we dat adres graag alsnog. Caravan is zo’n heerlijk stekkie in Londen waar we altijd gelukkig naar binnen en naar buiten stappen. En wat dan wel weer nieuw is, is de vestiging Bankside. Mimosa's anyone?

Caravan Bankside

Caravan Bankside

Op steenworp afstand van het leukste museum van Londen, het Tate Modern, zit het nieuwste restaurant van de Caravan karavaan. Deze vestiging is net zo leuk en fris en fijn als onze vaste go-to in Exmouth. Waarom we zo dol zijn op Caravan? Het concept is goed doordacht, zo zijn ze oprecht bezig met duurzaamheid en kozen daarom bijvoorbeeld ook voor een lokaal, groen merk handzeep. We like that thought. Verder roosteren ze hun eigen koffiebonen, die je ook kunt kopen om thuis als barista aan de slag te gaan. Dat wil je, dus hou een plekje vrij in je koffer.

De gerechten bij Caravan zijn bovenal verrassend goed en qua looks zit het ook zeker wel snor. Aan de meterslange bar in locatie Bankside kun je ons zo uittekenen, nippend aan de mimosa’s tijdens Sunday brunch. Willem we stiekem iedere dag. Tot binnenkort Londen, tot snel Caravan.

Caravan Bankside