Spanje, Ibiza10 september 2021, door Esmée Rebel

Vamos a la Casa Kica Ibiza

Spanje, Ibiza, 10 september 2021, door Esmée Rebel

Vamos a la Casa Kica Ibiza

Onze grote Spaanse favoriet van the summer of 2021: Casa Kica Ibiza. We zijn een soort van head over heals op deze nieuwe op Ibiza. In Santa Eulalia des Riu (aan de oostkust) zit alles wat we leuk vinden op één plek: allerlei lekkers op gebied van eten en interieur. All we love. Het country house met restaurant en interieurwinkel is ook nog eens heel erg mooi, inspirerend en hartstikke hebberigmakend. Vamos a Casa Kica!

 

Nu we het toch over Ibiza hebben, lees hier onze favoriete hotspots

Casa Kica

Casa Kica

De casa is wit, witter, witst. Lekker Ibiziaans, maar dan op z’n ‘meets Afrika’. Overal waar je kijkt, zijn Afrikaanse invloeden te zien. Van handgemaakte manden tot houten beelden. Alles leuk. Lucky us. Deze items – en nog veel meer – kun je in het winkeltje kopen. Dit is dé plek waar je een fijne samengestelde collectie aan decoraties, meubels, kleding, sieraden en boeken kunt scoren. Je hoort het al, zonder lege handen weggaan, is (helaas!) niet mogelijk.

Voor een hapje en drankje – ontbijt, lunch en diner – kun je terecht op het terras, ook wel de tuin. In die kleurrijke tuin met schattige, knusse hoekjes, is het altijd gezellig. Zowel overdag als ‘s avonds. Alle geuren, kleuren en smaken – van het eten en natuurlijk deze geweldige tuin – zorgen ervoor dat je ultiem kunt genieten van het Ibiziaanse gevoel – je weet wel: love, peace and happiness. 

 

Gastrobar Casa Kica serveert alleen maar lekkere dingen. De Mediterraanse gastrobar gebruikt bij bereiding van alle gerechten verse, lokale en biologische producten en een deel komt zelfs uit eigen moestuin. Voor echt (lekker) en puur eten ben je hier zeker op de juiste plek. Een paar favorieten van Narciso & Toni – zij runnen het restaurant – zijn de ravioli van langoustines en gestoofde zeebaars. Pluspunt: er zijn genoeg opties voor de vegetariërs en veganisten onder ons.

O, en de mensen zijn lief, laat dat vooral ook even gezegd zijn.

Casa Kica Ibiza