Portugal, Algarve24 augustus 2023, door Nina van Hilst

Casa Linear, een oude boerderij in de Algarve, Portugal

Portugal, Algarve, 24 augustus 2023, door Nina van Hilst

Casa Linear, een oude boerderij in de Algarve, Portugal

Portugezen begrijpen de kunst van een op zichzelf al sfeervol historisch gebouw verbouwen in eenvoud. Casa Linear is een vakantiehuis in een oude boerderij in de Algarve in Portugal. In dit voormalige farmhouse zijn de oude terracotta vloeren, de dikke muren en houten balken in het plafond nog aanwezig en geven de rustieke sfeer aan dit vakantieverblijf. Het huisje heeft twee slaapkamers, een fijne living met houtkachel en open keuken plus een deels overdekte tuin. Een prima plek om je thuis te voelen als je op vakantie bent. Casa Linear ligt in het kleine dorpje Palmeiral, niet ver van het gezellige stadje Loulé en op zo'n 20 minuten van de mooie stranden van de Algarve.

 

 

Natuurlijk is er meer te ontdekken in de Algarve. Wat denk je van deze b&b's, guesthouses en hotels in het altijd - ok bijna dan - zonnige Algarve.

 

Casa Linear

Casa Linear

Wat doe je als je een oud boerderijtje hebt met een mooie authentieke look? Precies, zo veel mogelijk rustiek laten en verbouwen met de nodige gemakken met gebruik van natuurlijke materialen. En laat dat nu precies zijn wat ze bij Casa Linear gedaan hebben. Het resultaat is een comfortabel vakantiehuis met een Portugese ziel. ‍Zowel in de zomer als in de winter zit je hier heerlijk met 4 personen. Lekker afgelegen in het dorpje en toch dicht bij de gezelligheid, restaurantjes en marktjes van het historische stadje Loulé. Eentje voor op de holiday wishlist.