Engeland27 januari 2021, door Margaux van der Mieden

Een plek waar je niet meer weg wilt: Chapel House, Penzance in Engeland

Engeland, 27 januari 2021, door Margaux van der Mieden

Een plek waar je niet meer weg wilt: Chapel House, Penzance in Engeland

In het meest westelijke puntje van Engeland ligt het Engelse kuststadje Penzance (in het gebied Cornwall). En jawel, in dit typisch Engelse stadje wil je wezen voor een dijk van een vakantie-bestemming: Chapel House. Een boutique hotel is het, en een plaatje met dank aan Georgiaanse architectuur gecombineerd met eigentijdse details én uitzicht op zee, St Michael’s Mount en Mounts Bay. Een bijzondere plek ja, dat mag je wel zeggen. 

Chapel House, Penzance

Chapel House, Penzance

Bij Chapel House is het hele interieur een ode aan de zee. Zo zijn er vooral zachte grijze, groene en blauwe tinten terug te vinden en worden deze versterkt door het natuurlijke licht door alle grote ramen in het huis. Het boutique hotel heeft zes ruime slaapkamers en twee privésuites met allemaal verschillende sferen en interieurs. Iedere slaapkamer en suite heeft uitzicht over het water. De bovenste verdieping is wel het meest bijzonder. Hier zijn drie slaapkamers met eigen open overloop met een bank, boeken en spelletjes onder een glazen dak (panoramisch uitzicht over Penzance en de zee!!). Deze bovenste verdieping is de perfect place om met de hele shebang te vertoeven! Er is ook een dubbele salon met een open keuken met jawel, uitzicht op de haven. Vanaf de salon loop je zo naar het terras en de tuin in vol wilde bloemen. Love!

No worries als je iets vergeten bent! Chapel House heeft aan alles gedacht. Van jassen, handschoenen, wollen mutsen, regenlaarzen (alles wat je nodig kunt hebben in de Engelse regenbuien) tot flippers, tandenborstels en scheerbenodigdheden.

Kom je voor je rust? Snappen we. Of wil je even een moment voor jezelf? Bij Chapel House kun je uit verschillende behandelingen kiezen die in het hotel worden aangeboden door de vaste holistische therapeut, Rachel Lorente. 

Ben je al halverwege het kanaal? Wij ook! Via de website van Chapel House kun je makkelijk een kamer of kamers voor de hele family boeken!