Frankrijk, Parijs20 september 2023, door Teun Tielen

Chouchou Hotel is dé plek om te overnachten in het 9e arrondissement van Parijs

Frankrijk, Parijs, 20 september 2023, door Teun Tielen

Chouchou Hotel is dé plek om te overnachten in het 9e arrondissement van Parijs

How to be Parisian? Heel veel croissants en macarons naar binnen schuiven. Helaas is het niet zo simpel (wat overigens niet betekent dat je die croissants en macarons moet overslaan, dat zou zonde zijn) en doen de Parijzenaren het net wat anders. Overnachten in het Chouchou Hotel komt al meer in de buurt van hun mode de vie. Dé plek om te overnachten in het 9e arrondissement van Parijs, bij Chouchou.

 

Chouchou Hotel

Chouchou Hotel

Chouchou Hotel ligt op een perfecte locatie in het 9e arrondissement van de stad, om de hoek van Galeries Lafayette en op slechts 600 meter van Opéra Garnier. Het hotel telt 63 kamers die Frans vakmanschip ademen. Donkerblauwe en poederroze kroonlijsten, verfijnde meubels en zorgvuldig gelegde parketvloeren.

Als je eigen kamer geen bad heeft, kun je je eigen (bubbel)badkamer huren. Très romantique, met een fles champagne erbij en Franse chansons door de speakers. Daarna kun je aanschuiven bij de inhouse Food Market waar borrelplanken vol lekkers worden geserveerd op grote houten tafels gedekt met geruite servetten. Beneden is een bar waar elke avond (en nacht) wel iets te beleven valt. Live muziek, karaoke, stand up comedy.. van alles wat.

Chouchou Hotel