Nederland, Den Haag5 september 2017, door Maartje

Club Vers Den Haag

Nederland, Den Haag, 5 september 2017, door Maartje

Club Vers Den Haag

Je hoorde ons er al eerder over, maar nu dan uitgebreid: Club Vers. Want Club Vers Den Haag mag er wezen. Op een plekkie vlakbij station Holland Spoor in Den Haag en met een menukaart waar je u tegen zegt. Teveel om op te noemen zo lekker, maar we’ll give it a try: 

Ontbijt? Een roze smoothie bowl, kokoschiapudding, Marokkaanse pannenkoek (msemmen) met dulche de leche, spinaziewafel met gerookte zalm of pancakes (zelfs vegan en glutenvrij optie).

Lunch? Avocado toast, gyros van de vegetarische slager, falafel salade of een sushi bowl. Klinkt allemaal behoorlijk vegan en vega hè? Maar Club Vers wil vooral gewoon laten zien dat gezond eten écht lekker kan zijn.

Dineren kun je onder andere met een spicy yellow thai curry, een shiitake burger met zoete aardappel of een pizzetta met gegrilde rauwe tonijn en avocado.

MAAR. Wat je misschien nog niet wis, is dat je bij Club Vers ook aan een serieuze borrel kunt.

En als we zeggen serieuze borrel, dan bedoelen we ook serieuze borrel. Piña colada of frozen raspberry mojito (kan ook virgin!) met edamame, gegrilde gambaspietjes, verse springrolls met pinda dip, portie bietterballen (nee, dat is geen typefout, het zijn ballen van rode bieten) of een artisjok met dip. Maar ook nachos met vegan cheddar (nee, wij wisten ook niet dat het kon), halloumi frietjes (lievelings!) of hele knapperige zoete aardappel frietjes (mogen we 2x lievelings zeggen?). En dan – geloof het of niet – hebben we nog niet eens alles opgenoemd. Gewoon zelf eens die kaart gaan inspecteren dus, daar bij Club Vers.

Dat kan elke dag van 09:00-21:00, en vrijdag en zaterdag krijg je zelfs een uurtje langer borreltijd tot 22:00 uur.

En psssst! Er wordt gefluisterd over een nieuwe Club Vers locatie in Den Haag. We houden je op de hoogte, dus stay put!

x Marloes