Nederland, Utrecht26 januari 2024, door Merche Ariza Gallego

Cocktails en hapjes bij Club Claar in Utrecht

Nederland, Utrecht, 26 januari 2024, door Merche Ariza Gallego

Cocktails en hapjes bij Club Claar in Utrecht

Utrecht is sinds november een pareltje rijker, en dan hebben we het natuurlijk over Club Claar. De restobar is ideaal gelegen in de binnenstad: het station heb je aan de ene kant, de winkels aan de andere kant. De zaak doet een beetje denken aan een chique hotelbar door de luxueuze, zwoele inrichting. Het is de perfecte plek om het weekend in te luiden met een van hun Drinks & DJ avonden, of juist om je werkweek lekker op te breken met een hapje en een drankje. En dan rollend naar huis, want één cocktail bij Club Claar leidt altijd tot meer...

Club Claar

Club Claar

De restobar omschrijft hun menu als ‘love at first bite’, en we geven ze geen ongelijk. Op de kaart staan veel nieuwe klassiekers zoals burrata, ceviche en knapperige steenoven pizza’s. Toch is er één gerecht die je absoluut niet mag missen, en dat is de ‘mousse tuin’. Het dessert met pure chocolade en oreo ziet eruit als een schattig moestuintje met bloemetjes en tuinkers, en smaakt zó lekker.

Zoals je al las ben je hier voor een cocktail aan het juiste adres. Klassiekers zoals een Cosmopolitan, Pornstar Martini en Negroni staan uiteraard op de kaart, maar je kan je horizon ook verbreden met een cocktail uit het lijstje van favorieten van Club Claar. Lekker zijn ze allemaal. Wij zeggen gaan!

Club Claar