Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
24 May 2019
  • 06-05-2019
  • Natuur, Noordwijk, STRAND

Genieten als Clooney doe je bij Como & Co

Genieten als Clooney doe je bij Como & Co

George Clooney. Zucht. Niet alleen is het een uitzonderlijk knappe man met veel charisma, hij beschikt ook nog eens over een goede dosis joie de vivre. Kijk maar naar zijn villa Oleandra in Laglio, aan het Comomeer. Uitzicht op wonderschoon water, groene bomen en glinsterende vergezichten, ja die Clooney weet wel hoe ‘ie van het leven moet genieten. En wat Clooney in Italië kan, kunnen we in Nederland ook, moeten ze bij Como & Co gedacht hebben.

Como en Co

Onder de rook van Hoofddorp (wie had dat gedacht) vind je namelijk Como & Co, bij deze bekroond tot een oase van optimaal genot. Aan de oever van het Oosterduinse meer, dat in de volksmond ook wel het Comomeer wordt genoemd, en midden in de natuur is Como & Co het toevluchtsoord dat geen strand, maar steigers heeft. Como & Co heeft een groot terras met verschillende zitjes aan de waterkant, een uitgestrekte zonneweide en nonchalante strandstoelen. Dus ja, eigenlijk is het een strandtent maar dan aan een meer in plaats van zee. De sfeer is er in ieder geval hetzelfde: ontspannen en laagdrempelig.

Naast eten kun je er ook van alles doen. Van teentje dippen, pootje baden tot kajakken, mountainbiken en roeien, er is voor ieder wat wils. Geldt overigens ook voor het menu. En heel leuk; hier is woensdag geen gehaktdag, maar biefstukavond (voor 10 euro!). Ben je meer van de pizza, en dan met name die uit de houtoven? Dan is donderdag een goede avond om eens aan te meren bij het Como van de lage landen. Dus, George Clooney wie?

Benieuwd naar de andere leukste tenten gelegen aan stranden, oevers en meren? Kijk hier maar.