Nederland, Utrecht4 december 2015, door Maartje

Daen’s, Utrecht

Nederland, Utrecht, 4 december 2015, door Maartje

Daen’s, Utrecht

Voor wie haar mode graag met eten combineert (is er iemand die dit niet wil?), is Daen's de perfecte plek. De concept store (daar hebben we er weer een) op de Korte Minrebroederstraat, net achter Neude, heeft een café, een winkel en een hotel. Of, nou ja, één hotelkamer eigenlijk. (Een aanrader als je een nachtje in Utrecht bent. Midden in de stad vind je een simpele, mooie hotelkamer met een Scandinavische touch. En de volgende ochtend kun je bij Daen's ontbijten!).

De winkel combineert labels van Nederlandse bodem met het beste uit Scandinavië. De kleding is, net als het eten trouwens, een lust voor het oog. Hello Anecdote en Tiger of Sweden. Ze hebben ook heerlijke producten van L:A Bruket. Na een ochtend struinen door de winkel, loop je zo door naar het café ernaast. Probeer rond lunchtijd langs te gaan, want de grilled sandwich geitenkaas wil je niet missen.

Ook leuk: tot en met het einde van het jaar drink je elke vrijdag tussen 16.00 uur en 19.00 uur wijn met korting! Talking about a happy hour. En als je er dan toch bent; de bruschetta met gorgonzola, pijnboompitten en honing is ook heel lekker. Daen's