Nederland, Amsterdam4 mei 2020, door Imara Milatz

#daslief voor de zorg! Pure Boat geeft een rondje

Nederland, Amsterdam, 4 mei 2020, door Imara Milatz

#daslief voor de zorg! Pure Boat geeft een rondje

Voelt als lang gelee, die ene keer dat we samen met Talisker een rondje over Damsco’s mooie grachten deden. Helaas staat de Pure Spirit, waar we toen op dobberden en deinde, al eventjes langs de kade. Zoals zo velen kent ook ons knapste Amsterdamse boutique rondvaartbedrijf Pure Boats een tijd van stilte. En dat is natuurlijk such a shame. Pure Boats die mag  je sowieso onthouden. Gelukkig is Pure Boats net zo slim als knap. Stille tijden bieden namelijk ook mogelijkheden... Mooie gedachte, en nog mooier is hetgeen waar Pure Boats mee komt: Buy 1 - Give 1 Pure Boats Vouchers. Voor iedere verkochte voucher wordt een identieke voucher cadeau gedaan aan een OLVG ziekenhuismedewerker, zodat ook zij iets leuks hebben om naar uit te kijken in deze moeilijke tijden. Kijk, lief zijn voor elkaar is helemaal zo moeilijk niet.

Buy 1 - Give 1 Pure Boats Vouchers

Buy 1 - Give 1 Pure Boats Vouchers

Voor nu is Pure Boats grootste zaak letterlijk het hoofd boven water houden. De vouchers kunnen op deze manier een ‘redmiddel’ voor de Amsterdamse bootverhuurders zijn en aan de andere kant ook voor onze hardwerkende zorgmedewerkers in het OLVG. Verkochte vouchers zullen worden samengevoegd om zoveel mogelijk teamuitjes aan het OLVG te schenken als mogelijk is. Vouchers zijn vanaf nu te koop op de website van Pure Boats voor zowel de Premium All-Inclusive Shared Experiences als de Private & Personalised Cruises. De Buy 1 – Give 1 Vouchers zijn geldig voor 1 jaar na aankoopdatum.

En als alles weer mag, wanneer dat ook mag zijn, dan varen we meer rondjes dan ooit te voren. Beloofd, Pure Boats. We’ll meet again on the water.

Pure Boats